Válasz: Társalgás
Én most már e is lköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést!
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek!
![]() |
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 2,233 2,234 2,235 2,236 2,237 … 2,360 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Én most már e is lköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést!
Sziasztok! Ébresztő! Mindenkinek nagyon szép napot kívánok mára is!
Tegnap este is megállapítottuk, hogy milyen korán kezd már sötétedni, amikor hazament a fiam. Aztán mi még a férjemmel a fürdés után tévéztünk.
Éjjel most talán egy kicsivel jobban aludtam......
Ma reggel pedig a szokásos fél 6-os időben kikeltünk az ágyból. Majd lejöttünk az emeletről, és irány a konyha volt...
Jelenleg 17 fokkal indult a nap, a szél fújdogál, délutánra majd ma megint 33-35 fok lehet. Eső továbbra sincs jelezve még.
A folyadék fogyasztására figyeljetek oda ma is, ez nagyon fontos mindig!!!
Ma kell főzni, gulyáslevest beszéltünk meg, de 2 napra főzöm. Szilvás gombóc pedig maradt tegnapról... A nagy fiam Pesten fog dolgozni ma is, Ő megint ott ebédel majd.
A mai reggeli frissítő kávénkat is megittuk már a férjemmel együtt.
Most is hozom ide későbbre természetesen, mint mindig:
Sziasztok.
Nagyon szép napot kívánok én is.
Margitka.
Köszi a reggeli kávét.
Végre ma szabadok vagyunk, nem kell menni dolgozni, lehet az itthoni dolgokkal foglalkozni.
Kellemes idő lett, bár még fúj a szél. Vásárolni kell majd elmenni. Jó sok gombócot készítettél, guszták nagyon.
Sziasztok!
Margitka!
Köszi a reggeli kávét, végre ma reggelre kipihenten ébredtünk.
Nagyon guszták lettek a gombócok és biztos vagyok benne finomak is! Jó sok uborkátok terem még mindig, mi is nagyon szeretjük.
Milyen jól megaszalódtak a fügék is, még gép sem kell hozzá ebben a nagy melegben.
Mi tegnap előtt a medencével foglalkoztunk egész nap. Borzasztó meleg volt, sikerült délelőtt leengedni a vizet, kitakarítani. Ebben a nagy melegben nem is bírtuk tovább mert rosszul lettem mikor takarítottam. az alját. A féjem már mondta menjek be és zuhanyozzak le az majd jót tesz. Nemn is folytattuk csak késő délután mikormár a nap nem sütött oda. Akkor már jobb volt, szárad is jól, mikor hajtogattuk össze. Végre ez is a helyére került.
Tegnap korán reggel megkapáltam a kiskertet, mert jó sok dudva volt benne. Aztán ebéd után meg kipufogó javításon voltunk Miskolcon. Kilyukadt a kipufogónk, de pont a tand alatt és a férjem nem merte hegeszteni, mert ne hogy felrobbanjon. Találtunk egy jó hegesztőt akinek olyan hegesztője volt, amivel ezt lehet csinálni. Nekünk is van, de nem hűt hegesztés közben. Egy óra alatt megh is csinálta délután.
Hát ennek is örültünk, nem duhog már alattunk.
El is ment ez a nap is még átmentem a szomszédasszonyhoz, mert vett nekem házi tojást. Nála jól elbeszélgettünk, már régen találkoztunk.
Ma délelőtt vérvételen voltunk megint van intézni valónk. Éppen mondtam a férjemnek mennyi sok munka, intézés van már megint.
Lia!
Nektek jó vásárlást mára, remélem mindent tudtatok venni ami a listán volt.
Jó szorgoskodást otthon.
Ancsa!
Ebben a nagy melegben mi is csak vonszoljuk magunkat! Nincs is kevdünk kimozdulni a házból. Leszívja minden erőnket ez a meleg.
Sziasztok újra!
A gulyáslevessel már elkészültem. Mielőtt a lángost el kezdem sütni, mert azt is kevertem be... bekukkantok egy kicsit..
Lia!
Remélem, hogy sikerült bevásárolnotok délelőtt.
Az idő itt is kellemes lett, a szél is fúj reggel óta, de idebent dolgoztam eddig is.
Gombóc van még, de majd uzsonnára eszünk belőle majd...
Ilona!
Ma is gyönyörű virágcsokros képet hoztál, köszi!
Az uborka az idén szenzációsan terem, de ehhez mi is hozzájárulunk ám! Hiszen minden nap van öntözve... még mindig virágzik és kis uborkák is vannak... naponta leszedem, így jobban is terem.
Az idén a gépet nem is használtuk az aszaláshoz, pedig az is van már régóta. De most lett a legtökéletesebb aszalva a füge!
A medence rendberakása nagy munka..., jól elfáradtatok, örülök, hogy rendbe jöttél a zuhanyozás után... mire készek lettetek vele, de csak tisztán szabad elrakni télre.
Jó, hogy megcsináltattátok a kipufogót a kocsin, ez is fontos.
Remélem jó lesz a vértvételek eredménye! ... Bizony intézni való itt is akad mindig...
Sziasztok!
Margitka!
Egészségetekre az ebédet! Mi is túl vagyunk rajta, rendet tettem majd jön az ebéd utáni kávé. Nagyon finomat főztél ebédre, a lángosok is guszták nagyon!
Itt gyümölcsleves volt, meg kivettem töltött káposztát a fagyóról. Gondoltam, hogy a leves nem nagyon megy a káposztához, de elment nem volt probléma.
A férjem lepihent kicsit megyek én is.
Megint barackot főzök be, délelőtt az egyik szomszédtól kaptunk. Szőrös őszibarackot hozott már kaptunk egyszer be is raktam, de még hozott egy vödörrel.
Valamelyik nap megszámoltam 160 üveggel van, de kb 10 üveggel maradt tavalyról.
Ilona!
Látom, hogy szívesen hoztál még egy kávét, és milyen hangulatos képen!
A gyümölcsleves is finom tud lenni. Na és a töltött káposzta is.
Remélem, hogy Te is tudtál pihenni.
Atya ég! Ennyi barackot tettél el?!... De majd biztos fogyni fog folyamatosan...
Itt vagyok újra én is. Sikerült minden amit szerettünk volna, ebédre vettünk hekket sütve, nagyon jól esett. Pihentünk is egy kicsit.
Margitka.
Most ebben a melegben szépen megaszalódott a füge. A szomszédunknak is van fa, de nem szedi le, csak a darazsak lepik meg lepotyog és jó büdös. Nem is tudom az ilyen minek vesz fát ha nem használja fel.
A lángosok csodásak, mint mindig.
Ilona.
Örülök hogy jobban vagy, sokat dolgoztok. Jó sok befőttet tettél el, lesz bőven télen. Mi is tervezzük a káposzta főzést, lehet a jövő hétvégén meg is főzzük.
Valamikor horgászni is el kellene menni, az idén még nem us voltunk.
Szervusztok!
Nemrég ébredtem fel,újabban mindig ledőlök délután kicsit alszom.
Ma jött elém Laci ,biciklivel vettünk Márka üdítőt, utána ebédeltünk most várjuk az állatorvost,kapják a kicsik a második oltást.
Vettem jó nagy csokor zöld kaprokat a piacon be a fagyóba, holnap túrós, kapros kocka lesz ebédre.
Nálunk felhősödik esőt jósolnak a következő napokban,de érzem is,fájnak a csontjaim,azok jelzik előre.
Reggel munka lesz,utána ha nem lesz túl fárasztó, benézek a kedvenc boltomba hazafele.
Itt vagyok én is megint!
Lia!
Akkor jól sikerült a vásárlásotok! Finom lehetett a sült hekk is. ... Jól tettétek, ha Ti is pihentetek!
Holnap megint leszedjük a fügét, ma már nincs kedvem semmit sem dolgozni... de azt látom, hogy érik még szépen. Egyet ettem is belőle, mert amikor elmentem mellette, nem tudtam ellenállni, hogy ne szakítsak le belőle...
De ha valaki csak hagyja lepotyogni, az bizony nem jó, mert a darazsak nagyon odaszokhatnak, és veszélyes mellettük elmenni is...
Ancsa!
Te is jól teszed, ha délutánonként lepihensz egy kicsit... úgyis nagyon sok munkát bevállalsz... kell egy kis lazítás közben...
Gondolom, hogy az állatorvos már volt nálatok, és a cicák megkapták az oltásokat is.
Nálunk ma egész nap olyan borongós idő volt... de azért közbe a nap is megmutatta magát...eső nem volt eddig...
Holnapra sok erőt a munkákhoz, aztán menjél kutakodni a boltodba majd!
Még ma is öntöztem, most végeztem... már kezd sötétedni is... Én most már elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést!
Lapok Previous 1 … 2,233 2,234 2,235 2,236 2,237 … 2,360 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás