Válasz: Társalgás
Kukucs... 
Csak most látom, hogy reggel óta nem is néztem be a társalgásba... 
Ancsa!
Ma is hoztál finomságot a reggeli után. ![]()
Én tegnap este 11 óra után kinyitottam az ablakot, akkor, hallottam, hogy esik az eső... De nagyon nehéz volt a levegő és meleg is, ezért becsuktam az eblakot, és hagytam a légkondit működni a másik szobában... Így szépen áramlott a levegő odafent... Éjfél után már aludtam is. Aztán reggel mondta a nagy fiam, hogy fél 1-től hatalmas eső esett, nagy zörgésekkel érkezett... én abból nem hallottam semmit sem a zárt ablakoktól... Legalább tudtam aludni, csak jóval 5 óra után ébredtem fel...
Tényleg érdekes ez az esőzés.. már mi is hallottuk, hogy a város másik felén volt eső, nálunk meg semmi... Laci eléggé sietett haza, és még pizzát is vitt neked! ![]()
Ma még nálunk nem volt eső, pedig reggel úgy tűnt a felhőkkel.. Most is a nap süt. Ebéd után pihentünk, aztán 3 órakor megint ettünk egy-egy szelet görögdinnyét... Majd megsütöttük a 3 rúd rétest... Már kivettem a tepsit a sütőből... Majd később eszünk is belőle... 
Ti már rég Laci húgánál vagytok.... Jó ünneplést! Boldog születésnapot kívánok és jó egészséget is a szülinaposnak!

Lia!
Ó látom, hogy Te is sütöttél! Nagyon guszták lettek a bukták! 
Hú de finom lehet, köszi a kóstolót! Gondolom, hogy lesz öröm, amikor felkínálod a családnak! ![]()