Válasz: Társalgás
Sziasztok!

Margitka!
Látni, hogy finom dinnyét sikerült vennetek! Most itt sárgadinnye van, az is nagyon finom édes.
Itt is esett az előbb egy jó kiadós eső, kicsit frissített a levegőn de csak keveset.
Mára értem utól magamat, már a port is le tudtam törölni végre. Már csak az ablakok tisztítása maradt még. Még van körténk folyamatosan figyeljük, ahogy érik rakjuk el. Sajnálom ha tönkre menne, kaptak a szomszédok is.
Én is hogy esett az eső sütöttem rétest két rúddal, volt itthon tészta. Almával töltöttem, de mihent kihült be is faltuk ketten. Annyira jól esett most.
Azért ma már kicsivel lazább napot tartottunk, elég volt a hajtásból!
Ti is jól tettétek, hogy kicsit lazítottatok! Most csak kettecskén vagytok?
Nagyon jó árban vetted a fagyit valamelyik nap. Itt helyben nincs akció most, de van még a hűtőben a múltkoriból.
Lia!
Nagyon felment az ára a delfinnel való úszásnak! Mi még 120 eurót fizettünk, de azt is akkor borsosnak találtuk. Nem beszélve a képekért is nagyon sokat kértek, még úgy is sok volt hogy alkudtunk. Már pedig kell, mert becsapnak! Úgy volt, hogy nem hozzuk el, de a fiam azt mondta, akkor a videó filmet is kérjük hozzá! Így lett ötünknek 80 ezer Ft. átszámolva, és 1 főre 24 db kép volt. Így 5 x 24 db képet hoztunk el. Őszintén, mikor megláttuk a képeket gyönyörűek voltak, nagyon sajnáltuk volna ha nem hozzuk el, és örök élményben volt részünk. Egy nagyon okos delfin volt!
Akkor jót kertészkedtetek Ti is, mi is nem győztük helyre hozni az udvart, füvet nyírni, meg a sok leandert rendezni.
Nekem is kell festetni, mert kiszívta a nap. Tiédet nem szívta ki, utazásunk előtt kentem be egy kicsit.