Sziasztok! Ébresztő! Mindenkinek nagyon szép napot kívánok mára is! 
Ilona!
Látom, hogy este még írtál be a fórumba az elköszönésem után. Gyönyörű csokort hoztál!
Csodálatos nyaralásban volt részetek! Kíváncsian várom majd a fotóidat a válogatás után!
Igazán szorgalmasak voltatok, hogy a nektarint elraktátok, sok lett ismét! A hűtőbe tárolás is jó ötlet volt! ...
Remélem, hogy éjszaka jól aludtatok, és kipihenten kezdhetitek a ami napot is! 
Tegnap este mi korábban lepihentünk. Aztán fél 2-kor hajnalban mint a ketten felébredtünk a férjemmel... Így úgy döntöttünk, hogy átmegyünk a fiamhoz, hátha kint van még,Ő szereti ilyenkor a hulló csillagokat megnézni... hát nem tévedtünk ott volt a napozóágyán, belebújva a hálózsákjába, mert azért akkorra hűvösödött már a levegő... Mivel mi is otthagytunk 2 napozóágyat, 1 órára Vele tartottunk. Most én 14 hullócsillagot láttam. 
Aztán visszajöttünk, és szerencsére még sikerült elaludni, és csak 5 óra után ébredtünk meg... kellett is még az alvás.
Reggel pedig, mint általában most is lejöttünk 6 óra előtt..
Itt jelenleg 20 fok van és délutánra majd 35-37 fok lehet ma. Persze eső mára sincs jelezve ... az öntözés még marad továbbra is...
A folyadék fogyasztására figyeljetek oda ma is, ez nagyon fontos mindig is!!! Ezt nem tudom kihagyni!
Ma kell főzni, egy könnyű, köményes tojásos levest főzök, zöldbabfőzelékkel. Van még fasírt is, de lehet, hogy virslit is főzök mellé...
A mai reggeli frissítő kávénkat is megittuk már a férjemmel együtt.
Most is hozom ide későbbre természetesen, mint mindig: