Válasz: Társalgás
Szia Klári!
Mire véljem ezt a szószátyárságot?
![]() |
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Elköszönök mára....Reggel nem muszáj korán kelni, de a nagy melegben azért inkább pihenni lenne jó... na majd ügyesen beosztjuk az időnket... További kellemes estét, jó pihenést!
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek!
Lia!
Jó is lenne közelebb lenni. Gondolom , hogy sok beteg van, Kitti is már kétszer volt beteg, mióta elkezdte a bölcsit.
Margitka!
A kifli krumpli egyébként sem szokott nagy termetű lenni, vagy tévedek? Meg hát abból túl sok nem is kell mert salátát azért nem minden nap készít az ember, a kifli krumpli meg annak az igazi.
Zsusza!
Nagyon vagány a meghívó! Egy ilyentől még a lustábbjának is megjön a kedve a bulihoz!
Margitka! Hihi! Biztos leharapták a nyelvem. Jó pihenést neked! Egyébként mentem vizet melegíteni, mert hogy nálunk ugye az nem automata. Lehetne, de nem akarom.
Icukám!
Ahogy nő a család, úgy telnek be a hónapok név és szülinapokkal. De ez nem baj. Mi karácsonyra már limitet szabtunk, mert Enikőék pl nehéz helyzetben vannak, mert a vejkó is 3 gyerekes családból való. Még ha kicsit is vesz az ember ajándéknak, akkor is össze csepeg.
Zsuzsa! Gratulálok a munkához az uncsidnak. Nico? Ez becézés? Vagy ez az eredeti neve?
Jó reggelt,kellemes hétvégét mindenkinek.Nem tudom miért nem tudtam aludni már négy órakor beszélgettünk Attival..illetve én tudom,minden gondolatom Prücsi körül forog.Nem akar jelentkezni senki érte,az idő meg telik...
Ma toros káposztát főzök,nagyon szeretjük,jó agy adag kell,mert apu is várja,szép oldalast és dagadót vettem hozzá,és szilvatöltelékes pite lesz a desszert,elképzelésem szerint,megfőzöm a kockára vágott szilvát cukorral,fahéjjal,szegfűszeggel és rászórok egy pudingot ha levet engedett,az lesz a töltelék.Aztán mosni is kell,és a többit még meglátom.
Zsuzsa!
Nekem is megtetszett a Nico név,véleményem szerint becézés,Nicolas?
Klári!
Örülök,hogy jól megy a piacolás és jó a termésed,sokat is dolgozol érte.És kétszeres nagymama leszel? Akkor nagy az öröm és a várakozás!
Ilona!
5 torta!Ez igen,nem kis munka.Nekem ugrott a keresztelős,mert 50 emberre számitanak,mondtam én akkora tortát em tudok csinálni,nem vagyok én ilyesmire berendezkedve,csak ha olyan kis családias kellett volna esetleg,de amúgy is a nagyi akarta,a fiatalok meg mást akarnak ,majd ők intézkednek,nem is bánom,úgy is sok a munkám nem birtam volna még azzal is foglalkozni.A palacsintádból meg loptam,mert nagyon jól néznek ki.Jó sok körtekompótotok lesz,én is szeretem,de én nem rakok,csak majd sült paprikát ha kap Atti jó árban a nagybani piacon.
Margitka!
Nekem tetszik az a krumpli,szerintem az íze nagyon jó lehet,mintha ilyet vettem volna én is amiből a papirkás krumplit főztem,Attinak annyira izlett három tányérral evett egymás után,merthogy olyan finom a krumpli,azt mondta,nagyon hamar is megfőtt,esett szét.
Jó hogy ki tudok szaladni Velencére fürdeni,közel van,és idén ki is használtátok,kell a felfrissülés.
Sajnos Prücsinek nincs szerencséje még most sem,a néni aki jelentkezett érte,lemondta mert a gyerekei nem engedik,merthogy az unokák akarnak választani kutyát.A menhelyre nem visszük,a "gazdája"is azt mondta inkább kiviszi a kertbe,de oda nem adja,viszont ez a magán menhely,ez jó lenne,mert itt biztonságban lenne,és a hölgy ,aki működteti,ismerősöm.Lehetne látogatni is,mig gazdisodik.
Lia!
Pusszantás,nem mesélted hogy tetszett a torta a kislánynak?Mert nekem nagyon.
Sziasztok!
Jó reggelt! Én is szép napot kívánok mára is Mindenkinek!
Ancsa!
Ó micsoda kiszolgálás! Kávé, tej és még tea is!
Mi csak most ittuk meg a kávét, de mielőtt lejöttem a férjem után, berakodtam én is a mosógépbe, már dolgozik... Ma szép nyári idő várható, már 14 fok van itt...
Hú de sok finomságot készítesz majd!... Reggeli után mindjárt neki is állok a főzésnek. Gyümölcsleves lesz, majd jól lehűtöm ebédre!.. Másodiknak chilis bab lesz fehér gyöngybabból... Maradt egy jénai tállal a tegnapi krumplis pogiból, én hidegen is szeretem, ahhoz van még tojáskrém is.... Ebéd után pedig fagyizunk majd.
A sárga kifli krumplinak valóban jó íze van, de nagyon sok az apró benne... én még 2-3 cm-eseket is összeszedtem, abból főztem tegnap a pogácsának,... hát jó sok idő kellett, mire lehúztam mindről a héját...
Viszont a paprikával meg vagyok elégedve, van olyan fajta, melyik 33 cm-re is megnő... Tegnap lefotóztam egyet, amikor a lecsóhoz szedtem:
Prücsi most már nagyon híres kutyus lett... szerintem előbb utóbb csak lesz már egy gazdija... Mindenesetre az a magán menhely nem is lehet rossz, ha nem lenne más megoldás, és látogatni is tudnád...
Sziasztok!
Csak pihenés képpen és egy kávézás közben bekukkantok egy kicsit. Mindenkinek van progrmja ezen a gyönyörű napon, nekem is. A szomszédtól kaptunk barackot, azt rakom el télire. Maj később még benézek.
Margitka! gyönyörű a paprika, és milyen hosszú!
Valamit az előbb nagyon elnyomtam!
Hozok egy kis körtét is, ebből van eltéve télire. Folyamatosan érik és úgy rakom el.
Szia Ilona!
Ha írsz egy üzenetet, mielőtt elküldenéd, akkor kattints rá az "Előnézet"re, ott meglátod a hibát, és az "Üzenet írása-"-ban tudsz egyből javítani, és utána küldd el az üzenetet, ha már jó!
Gyönyörű a körtéd, nekünk már régen leérett a kertben.... Végeztél a barack elrakásával?
Mindkét mosás megszáradt odakint, már be is hoztam a ruhákat, ne szívja ki a nap...
Ma nagyon finomra sikerült nálunk is az almás pite, amibe egy kevés darált diót is szórtam az almára, meg egy kevés mazsolát is
Hoztam egy kis kóstolót:
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás