Válasz: Társalgás
Sziasztok!

Margitka!
Végre megjöttem én is! Nagyon jók lettek a redőnyök, ügyesen megcsinálták! Mi is nagyoyn szeretjük télen mert hideg van és sokat véd, nyáron meg a meleg miatt jó hüvös van! Eddig itt is a régi redőnyök voltak, de óriási a különbség, könnyű nem zörög mikor engeded vagy húzod fel.
Tegnap a férjem elkezdte a medencét felállítani, kicsit segítettem mert egyedül nehéz volt. Adogattam a csöveket, amiket már kikészített a kerítéshez.
Aztán cseresznyét kaptunk a barátnőmtől tegnap, leszedte csak menni kellett érte. Betettük a hőtőbe mert már nem tudtam vele foglalkozni.
Délelőtt próbáltam a szemészetre időpontot kérni, de nem sikerült. Fogtuk magunkat bementünk személyesen ott mondták hoilnapra már nem kapok időpontot. Pont holnap rendel a doktornő aki műtött, de kaptam segítséget menjek a szemészetre és hátha megvizsgál másik orvos.
Még jó hogy elmentünk nem volt senki, kicsit vártam, hogy valaki kijöjjön. Meglátott az orvos elmondtam hogy miért jöttem, de nincs időpontom.Azt mondja, megvizsgálom menjek be. Hála Istennek semmi probléma a szememnek, csak szemcseppet írt, hogy ne szúrjon. Ennek nagyon megörültem, hogy ilyen simán ment minden és minden rendben van.
Végre már megnyugodtam, de még mindig minden színt játszik a szemhéj, meg a fejemet jegelem.
Lia!
Remélem Mindenki jól van Nálatok! Itt lesz hamar a nyaralás is, olyan gyordan mennek a napok!
Ancsa!
Nektek is jó lesz ez a lakodalom, kicsit ki tudtok kapcsolódni. Együtt lesz a család lesz egy szép hétvége! Na meg a leánybúcsú is egy szép naps lesz!