Szervusztok,megjöttem én is!
Már jól vagy,az este végre már két kekszet is meg tudtam enni,ma pedig mintha nem is lett volna semmi bajom tegnap.Délelőtt munka volt,hazafele rámcsörgött Laci,hogy találkozzunk,és megint együtt jöttünk haza.Végre nekifogtam és megfőztem a bodzadzsemet,aminek a virág már három napja ázott a hűtőben.Nagyon szép lett,és illatos,az íze is tetszik,sajnos kóstolni nem maradt egy csepp sem,pont minden üveg tele lett!

Ilona!
Köszönöm,mára már jól vagyok,nincs idő sokat nyamvadni,munka volt ,menni kellett...
Margitka!
Vagy az uborkasaláta miatt lett,mert hogy most nem forráztam le az uborkát,máskor mindig szoktam.Vagy mert este bekaptam egy falat halvát,ami köztudottan nem epebarát,vagy mert mohón ettem ,mert már olyan éhes voltam,csak este 6 kor jutottam hozzá hogy egyek...vagy mind együtt hozta most ki ezt a krízist.De szerencsére mára már minden rendben,kitisztultam rendesen.
Nálunk nagyon szép idő lett,locsolni is kellett,jó meleg van,reggel meg vettem dzsekit is magamra,na hazafele hoztam is a karomon...
Itt most lesz az ortodox húsvét és Május 1-e már ezen a héten,csak két napot dolgozik mindenki,hosszú hétvége lesz szerdától,keddig.
Mi is terveztünk tegnap felmenni Laci anyukájához,ez kb a héten valamikor megtörténik.