Válasz: Társalgás
Megjöttek a kütyüjeim!Végre!na vasárnapra alkothatok,az Ica barátnőm szülinapjára vagyunk hivatalosak!
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Megjöttek a kütyüjeim!Végre!na vasárnapra alkothatok,az Ica barátnőm szülinapjára vagyunk hivatalosak!
Sziasztok!
Csak beintegetni van időm,nem mondok újat,rengetegen vannak még most is.
Margitka!
Látom ha lassan is de javulgattok,nem akarlak elszomorítani de a köhögés sokáig megmarad sokaknak,nehezen múlik.Kitartást,de azért ha nem javulsz,csak menj vissza hogy hallhassanak meg,nehogy szövődménye legyen.
Nagyon szép almát vettetek,én majd csak pénteken megyek el nagyobb bevásárlásra.
Ilona!
Sajnálom,sokat szenvedsz azzal a makacs fejfájással,csak utána kellene járnod, mi lehet az oka.Szemészet sem ártana.
Vigyázz magara.
Klári!
Igazán rendes férjed van,még pelust is cserél,nem minden férfi kapható rá.Majd a jóidővel Kitti is leszokok a pelusról,szépen fokozatosan.
Kati!
Nagyon szépeket készítettél,én is kiszolgátam magam,vettem egyet belőle.
Ancsa!
Akkor megnyugodhatsz,tervezheted a tortát a hétvégére,már az eszközök is megvannak hozzá.
Ancsa!
Na akkor most nagyon boldog vagy, ahogy olvasom! Lelkesen nekiállhatsz majd az ajándék elkészítéséhez! ... aztán majd várjuk ám a fotókat a kütyüjeidről is!... kíváncsivá tettél! 
Szia Lia!
Sajnos nem javul a helyzet, ahogy Te is írod, az időjárás is kedvez szerintem a bacik, vírusok elterjedéséhez... Mindenkinek jobban oda kell figyelnie magára....
Na igen, ezt mi is tapasztaljuk már, hogy a köhögés sokáig fog bennünket kínozni, de minden nap eszek mézet, és sokat iszok teát, és mindenféle folyadékot.... azért reménykedünk, hogy előbb-utóbb lesz egy pici javulás már... 
Péntekre jó bevásárlást kívánok Nektek! ![]()
Épp most említi a férjem, hogy holnap már főzni is kell valamit... Neked holnapra van ebéd? 
Benéztem a levelezéseimbe.... Közben a hátam mögött a híreket mondják a tévében.... hallgatom...
Most mondták, hogy: "A kormány nem tud orvoshiányról a sürgősségin"... ez felháborító, hogy ilyent ki mernek jelenteni! Sajnos ez NEM IGAZ!!!!!
Nagyon szomorú ami megy az egészségüggyel kapcsolatban... 
Én nem szeretek politizálni, de ... ez már több, mint sok, ami itt van.... ![]()
Konkrét példa, hogy a múlt héten a sógoromat életveszélyes állapotban vitték a sürgősségire.... ahol 6 órára félrelökték a folyosóra, hogy nincs, aki ellássa... Mikor előkerült orvos, akkor pedig egyből a szuper intenzívre kellett vinni a közvetlen életveszély miatt.... El lehet képzelni, hogy mit érzett a családja!
Azt is elhiszem, hogy a miniszter ebből nem érzett semmit!...
További kellemes estét, jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
Sziasztok kedveseim!
Margitkám,
először a sógorodnak kívánok mielőbbi javulást, ugye jobban van már azóta?
A sorozatból én még csak 10 részt láttam, pedig szinte minden szabadidőmet itt töltöm a net előtt, én a laptopról tudom nézni. Emlékszem, ezt régebben adták a tv-ben, néha belenéztem, de semmit nem értettem belőle. Most jó, hogy volt előtte A fehér királyné, az jó volt egy kis bevezetőnek.
Sőt, elárulom neked, hogy közben találtam egy 3 részes dokumentumfilm jellegűt is, annak az a címe, hogy "A Tudorok magánélete". Ebben nincs cselekmény, de nagyon érdekes! Ezt is ajánlom!
Hogy ne üljek itthon örökösen, délután elmentünk a nyugdíjasklubos társakkal a múzeumba, megnéztük Kondor Béla gyűjteményes kiállítását. Nem az én ízlésvilágom, de jó volt kimozdulni és ismerősökkel találkozni.
Holnaptól 3 nap munka, már nem lesz ennyi időm itt lenni a gép előtt.:))
Aranyosak vagytok, hogy megdicsértétek a munkámat, de Ti sokkal szebbeket tudtok készíteni, ha van rá időtök! Nincs vele célom, csak amikor karácsony előtt megtanultam az angyalkákat horgolni, utána éreztem, hogy milyen jól esett egy kicsit kézimunkázni - akkor láttam ezt a szívecske ötletet, megtetszett az egyszerűsége és nem tudtam abbahagyni.
Mi nem tartunk Valentin napot, de biztos lesz gazdája előbb-utóbb mindegyiknek.
Mindenkinek puszim és ölelésem, legyetek jók!

Sziasztok! Mindenkinek szép napot kívánok! 
Kati!
Köszi kérdésedet. Sajnos még kórházban van a sógorom, a magas cukortól bekómált, és fekélye is van...
Feltétlenül meg fogjuk nézni a 3 részes dokumentumfilmet is, mert igazán érdekel bennünket a történet. ![]()
Akkor délután kellemes elfoglaltságon vettél részt a nyugdíjasklubosokkal. Bizony kell is néha kimozdulni otthonról. ![]()
Neked is jó munkát kívánok mostantól. A szívecskék pedig igenis nagyon kedves kis ajándékok. A saját kézzel készült ajándék mindig többet is ér, mint a vásárolt! ![]()
Liának igaza van, mert a köhögésünk sajnos itt ragadt, még mindenki köhög... Ma reggel sajnáltam a fiamat, mert elég álmosan indult el a munkába, Ő sem aludt sokat miatta...
De ma már nekem is főzni kell, és kevesebbet fogok pihenni.... persze az ebéd utánit nem hagyom ki, utána majd újra jobban megy a munka...
A hőmérséklet itt 0 fok körüli, és jelenleg nem esik semmi sem...
Most pedig lehet kávézni!

Na végül túl vagyok a főzésen... Most ebéd előtt egy kis pihenő megengedett... A leves mára és holnapra, mert ugye most is 2 napra főztem, kerti citromos leves lett! ... Másodiknak pedig cukkiniből főzeléket főztem. Van még pont annyi pörkölt, ami elég lesz ebédre hozzá... Aztán összegyúrtam egy fél adag krékert is. Most sült ki a 2. tepsivel is. 
Hoztam egy kis kóstolót:

Halihó mindenkinek!
Margitka!
Olvasom , mi történt a családban. Hát meglepődve nem vagyok , az biztos, de annál felháborodottabb igen. Minek fizeti az ember a tb-t,. hogy ha bajban meg nem ér semmit. Nem tudta, hogy cukor beteg? Hogy lett ennyire rosszul, hogy idáig fajulhatott a betegsége? Kívánom neki, hogy kiheverje ezt a nagy vészhelyzetet. Az ember olyan sokszor hall, és lát ilyesmit, de ha bizony a saját bőrén , a saját családján érzi ezeket a gondokat, akkor fogja fel igazán, milyen lehetetlen helyzetek vannak itt. A krékered nagyon guszta. Eddig sem szenvedtetek nasi hiányban, de úgy látom a sütik hiányoztak már.
Katikám!
Neked jó munkát erre a 3 napra. Az ember szereti, ha van dolga. Akkor hasznosnak érzi magát. A kézi munkád meg a tieid id gyönyörűek. Azokat a nagy hatalmas takarókat nagy kitartással lehet csak megcsinálni. Szerintem mindegy mit csinál az ember, csak örömet okozzon neki. Elvégre ezért kézimunkázunk. Javarészt.
Szia Klári!
Már nagyon hiányzott itthon a sütés... Emiatt esett a választásom a krékerre, hiszen ez hamar meg van, és lehet ropogtatni... ![]()
Itt egyre jobban sötétedik, szerintem még előfordulhat valamilyen csapadék is,... az a gyanúm, hogy csak eső lesz....
A kis Kitti ma is ott fog aludni nálatok? 
Én azért ma is betartom a pihenőt.... jól fog esni, azt hiszem....
Sziasztok!
Meghoztam a délutáni finom teát!

Margitka! Reggel nagyon finom kávét hoztál! Finomat főztél és sütöttél, ez azért azt is jelenti, hogy jobban vagy, aminek örülök!
Emlékszel az előző években mi is beleestünk és bizony nyavalyogtunk elég sokáig! A köhögésünk nehezen múlt el.
Sajnálattal olvasom,hogy hogy járt a sógorod! Először is jobbulást kívánok! Az biztos, hogy borzasztó káosz uralkodik az egészségügyben! Sajnos ezt nem veszik észre, hisz nekik külön orvosok, kórházak vannak, ami szintén felháborító!
Én meg iratok rendezésével foglalkoztam, mennem kell hagyatéki tárgyalásra. Bizony elég sok iratot kérnek, ezeket szedtük össze.
Én a leves mellé krumplifőzeléket főztem rá tükörtojás volt. Ma húsmentes napot terveztem, a férjem pörköltet szeretett volna, de majd holnapra lesz rá.
Klárika! Itt tegnap esett megint a hó, de örültem mert az el is olvadt. A régiből van még maradék.
Akkor ma is jó unokázást!
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás