Válasz: Társalgás
Én most már el is köszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést!
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek!
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 2,139 2,140 2,141 2,142 2,143 … 2,311 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Én most már el is köszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést!
Sziasztok! Mindenkinek nagyon szép napot kívánok mára is!
Tegnap este ismét tovább kint maradtunk. Aztán a fürdés után a szokásos tévénézés volt. Éjszaka most is elég jól aludtunk...
Reggel meg 6 óra körül már lejöttünk..
Jelenleg 13 fok van, és délutánra 28-30 fokra emelkedhet csak a hőmérséklet... eső nincs mára jelezve még...
Főzni ma kell a húslevest, a második pedig paradicsomszószos húsgombóc lesz, amihez főzök ki krumplit és rizst is készítek... lehet választani majd. Még palacsinta is maradt elég sok. Megy van a fagyasztóládában fagyi si bőven.
A kávénkat is megittuk már a férjemmel együtt.
Természetesen most is hozom ide későbbre, mint mindig:
Sziasztok!
Nagyon szép vasárnapot kívánok!
Szia Ilona!
Gyönyörű virágokkal és frissítőkkel jöttél reggel!
Csodálatos nyári időnk van még ma. A kertben is voltunk kint... de főzni is kellett...
Most jöttem csak leülni egy picit a géphez, mielőtt leszűröm a húslevest. Még gyorsan megtálalok a teraszon... aztán lehet majd ebédelni.
Mindenkinek jó étvágyat kívánok a finom vasárnapi ebédekhez! ...
Szervusztok!
Mi ma is elég korán keltünk,pedig nem is akatunk,de a macskák már nem hagynak lustálkodni vasárnap sem.Reggelire a tegnap megsütött padlizsánt kavartam ki.Reggel locsoltam is,megint össze kellett takarítani az udvart,Laci megnyírta a loncot,a lelógó vadhajtásoktól,meg rengeteg sárga levél hull róla folyton.De már tele van bimbóval,nemsokára tele lesz illattal...egyik nap az utcánkba tévedt egy óriási raj méh,persze követték,hogy befogják őket,a szomszéd fenyőfájára gyűltek.Ha virágban lett volna a lonc,tuti ide rajzanak be.Egy merő zümmögés az egész mikor virágzik.
Mi ma igyekszünk erőt gyűjteni a jövő héthez,mind a kettőnknek igen zsúfolt lesz.
Szia Ancsa!
Nagyon szép orgonákat hoztál! Szinte érzem az illatát.
A kertben nálunk a kerítések mellett az idén csak fehér virágzik. Nagyon szép, és erős az illata. Na ésa lonc is illatozik már pár helyen...
Akkor délelőtt Ti is szorgoskodtatok. De most már bizony nem árt a lazítás, ha a jövő hétre készültök.
Már kint is pihentünk egy kicsit ebéd után a napozóágyakon. De már jó volt bejönni, hiszen 29 fok van éppen...
Sziasztok.
Kellemes délutánt kívánok.
Végre mi is pihentünk délután, gyorsan eltelt a hétvége. Pénteken a vásárlás után füvetvágtunk, tegnap takarítottam, szőnyeget pucoltam, szépek lettek. Délután meghívtak Szabolcsék ebédre vendéglőbe, egy utó szülinapra.
Ma ebédre gyömölcs leves volt, csirkét sütöttem.
Margitka.
Gyönyörű idő volt a hétvégén, holnapra már mondják az esőt, de az is kellene.
Ilona.
Szép képet hoztál reggel.
Ancsa.
Remélem sikerült rápihennetek a jövő hétre.
Szia Lia!
Ahogy olvasom a sok munka után kellemesen telt a hétvégétek! Milyen aranyosak voltak Szabolcsék, szépen megünnepeltétek a szülinapot még utólag is!
Finom ebédet találtál ki! Már én is gondoltam csirkesütésre, amit egyben papírzacskóban régen elég gyakran sütöttem... Na majd csak összejön. Persze mindig egyeztetünk, hogy ki mit enne...
Itt délután egy kis időre elkezdett felhősödni, de aztán nagyon hamar eltűntek a felhők... De még mindig 27 fpk van itt...
Sziasztok!
Margitka!
Megint nagyon guszták lettek a rétesek! Ketten nagyon értitek a készítését! Én ma nem sütöttem, volt itthon eper és fagyi.
Ebéd után elmentünk megint egy kisebb túrára, jó kis gyaloglás volt. Nagyon melegünk is volt, a nap kicsit lepirította az arcunkat.
Még kakukkot is hallottunk, annyira szép volt az erdőben ezt hallgatni.
Kint vacsiztunk az udvaron, virít a pünközsdi rózsa meg a gyöngyvirág is. A jó illattal tele van az udvar.
Köszönöm szépen, hogy betetted a receptemet! Megint készült fénykép majd hozom.
Lia!
Szép meglepetés volt a férjednek, ügyesen megoldotta a fiad! Ugye, hogy milyen hamar eltelt ez a pár nap és már vissza is kellett menni a gyerekeknek!
Borzasztó, hogy rohannak a napok!
Ancsa!
Ti is dolgoztatok megint! Mindig van mit csinálni! Remélem tudtatok azért kicsit pihenni is, hogy új erőt gyűjtsetek a következő napokra!
Szia Ilona!
Most újra kedvet kaptam a rétesek készítésére. Kétfélét csináltunk: A férjem kedvéért mákos-meggyes-almásat, nekem pedig almás-meggyes-mazsolássat, és kevés búzadara is került a gyümölcsökre. Ez nagyon finom lett! Megint újítottunk! Én nekem biztos ilyen kell majd legközelebb is!
Tegnap mi is fagyiztunk, de ma meg is feledkeztünk róla... Igaz, hogy volt még palacsinta is, kicsit beraktuk a mikróba, és megtöltöttük, isteni finom volt, mintha frissen sült volna... uzsonnakor fogyott el csak ma.
Hú de bátrak voltatok, hogy ma is túráztatok! ... Bár az erdőben kellemes lehetett... Messze van az erdő tőletek? Mennyi idő ment el vele?
Örülök, ha tetszenek a receptek, ahogy felraktam.
A vacsorán, és az almán is túl vagyunk... ezt nem hagyjuk ki, ha lehet... Én most már elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést!
Sziasztok! Jó reggelt! Mindenkinek nagyon szép napot kívánok mára is!
Tegnap este a fürdés után néztük a női selejtező kézilabdameccset a japán lányokkal. Nyertünk 37:28-ra! ... Mehetnek a lányok majd az olimpiára! ...
Éjjel hajnali 3-ig aludtam, aztán még 4 óráig sikerült visszaaludni, de utána már csak forgolódtam,...
Reggel fél 6-kor le is jöttünk az emeletről.
Jelenleg 13 fok van, és délutánra 26-28 fokra emelkedhet csak a hőmérséklet... eső mára jelezve van, elszórtan lehet 4 mm... bár lenne...
Főzni ma nem kell, maradt elég sok.
A kávénkat is megittuk már a férjemmel együtt.
Természetesen most is hozom ide későbbre, mint mindig:
Lapok Previous 1 … 2,139 2,140 2,141 2,142 2,143 … 2,311 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás