Válasz: Társalgás
Jaj nagyon guszta Margitka,köszi,mind a hármat megenném.
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 2,138 2,139 2,140 2,141 2,142 … 2,556 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Jaj nagyon guszta Margitka,köszi,mind a hármat megenném.
Ancsa!
Én pont 3 szeletet ettem meg! 
Most megbeszéltük a férjemmel, hogy újra gyakrabban sütnünk. Ebben már nagyon összeszoktunk a készítésénél, hamar elkészülünk mindig vele. 
Ma csak ketten vagyunk itthon... A nagy fiam még Pesten van Gáboréknál... Mivel a nappalijukban bútorokat cseréltek, ment segíteni összeállítani a kanapét... Már elkészültek, csak még beszélgetnek...
Épp most kérdeztem rá, hogy ott van-e még... így elég későn érhet haza majd... de ráér, mert holnap otthonról dolgozik majd, nem kell beutaznia..
Elfáradt a szemem... Én most már csak elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
Sziasztok!
Én csak most értek ide, ma sokan voltak, elhúzódott a rendelés.
Elcsendesedett a ház, a gyerekek elmentek délben, már szerencsésen haza is értek.
Nagyon szépen köszönjük a köszöntést, már át is adtam és mutattam is a férjemnek.
Nagyon szépre sikerült az ünneplés kedden, igazi meglepetés volt. A menyem hétfő reggel hazament, azt mondtuk egy pár napot az anyukájánál lesz, majd jön vissza. Kedd hajnalban megérkezett Attila, Szabolcs ment érte a repülőtérre ki, fent aludt nálunk, reggel Ő ébresztette a férjemet kávéval, na akkor sírva fakadt a férjem, örömében és meglepetésében. Nagyon örült hogy el tudott jönni, így együtt ünnepeltünk este.
Margitka!
A rétesek most is nagyon guszták, most tudnék enni belőle én is.
Ancsa!
Csinos vagy, szép ruhát rendeltél, jól áll.
Ilona!
Nálatok is finomság készült.
Holnap szerencsére szabad péntekesek vagyunk.
Jó pihenést kívánok mindenkinek.
Sziasztok! Jó reggelt! Mindenkinek nagyon szép napot kívánok mára is! 
Lia!
Látom, hogy még este benéztél! 
Fárasztó napon lehetsz túl... Na és a gyereke is elmentek már... Én azt gondoltam, hogy csak a hétvégén mennek majd...
Meghatódtam, ahogy olvastam Attila fiad megjelenését reggel a kávéval! Valóban igazi nagy meglepetést szerzett a férjednek! 
Örülök én is, hogy ilyen szépen sikerült ez a kerek születésnapi együttlét, ünnepelés a családdal! 
Tegnap este 8 óra körül felmentünk az emeletre. A férjem nagyon akarta nézni a Liverpool meccset... most én sem aludtam el... bár tudtam volna... nagyon rossz volt ez a mérkőzés... ![]()
Éjszaka azért szerencsére elég jól aludtam. ma hajnalban csak 4 óra körül voltam fenn, aztán kimentem a fürdőszobába, majd visszabújtam még az ágyba... El is aludtam jó, és csak 6 óra után ébredtem fel.. Még utána is csak nehezen bújtam ki az ágyból.....
Reggel a férjem főzte a kávét ma is, és az illatára bújtam elő...
Jelenleg itt 12 fok van, és délutánra 23-25 fokra emelkedhet csak a hőmérséklet... eső nincs mára jelezve még...
Főzni ma már kell levest, gulyás lesz, és lecsós tarhonya készül majd a másodiknak...
A kávénkat is megittuk már a férjemmel együtt.
Természetesen most is hozom ide későbbre, mint mindig:
Sziasztok.
Kellemes délutánt kívánok.
Margitka.
Köszi a reggeli kávét.
A fiamék mivel szabadjeggyel utaznak, így mindig kérdéses mikor hogy tudnak jönni-menni, ha van szabad hely a gépen, akkor tudnak csak felszállni. Nem merték megkockáztatni a hétvégét, ott eddig szünidő volt, most sokan utaznak vissza.
Nyáron is keveset lesznek itt, Levinek lesz programja, korábban kell visszamenniük.
Délelőtt voltunk vásárolni, utána füvetvágtunk, most jöhet egy kis pihenő. A mosógép dolgozik most szép idő van, meg is száradnak a ruhák. Holnap takarítani kellene majd.
Tegnap itt is meccs nézes volt este, Zsombor és a férjem nézte a Róma, Milán meccset. A férjem a Rómának szurkol Zsombor Milános.
Szervusztok,szép estét!
Ma itt nagyon szép idő volt,meleg és napos,háromszor indítottam a gépet,délelőtt ügyintézni voltunk,LAci délután szaladgált biciklivel ide-oda a városban a dolgai után,egy kis édességet is összedobtam,takarítottam,szőnyegeket mostam...Elég is volt mára,most már pihenünk,holnap szintén lótifuti nap lesz.
Lia!
De jó volt olvasni milyen szép meglepetés volt a Férjednek.
Margitka!
Ha már többször is készítettétek együtt,és hamar megy a rétes,csak süssed sűrűbben, mert igen finom!
Sziasztok újra!
Most már én is bekukkantok. Gyorsan elrepült a nap...
Lia!
Így már értem, hogy miért is mentek el előbb a gyerekek... A lényeg, hogy voltak is, és ha nem is sokat, de majd újra jönnek, és találkozhattok személyesen. Aztán a neten keresztül is lehet beszélgetni. Igaz, az más, mint a személyes, de láthatjátok egymást! 
Mi is sokat voltunk kit ma a kertben.. De persze délelőtt főzni is kellett... Viszont leves az maradt bőven...
Hihi, akkor izgalmas lehetett a meccsnézés nálatok! 
Ancsa!
Finomság van a fotón. De nem irigykedek, mert épp most ettünk a vacsi után rétest!
Ti sem unatkoztatok ma sem. Aki akar, az mindig talál munkát magának...
Már a férjem olyan profi, hogy van a mikor egyedül is megsüti a réteseket.. volt már rá példa 2-szer is! ![]()
Én most már csak elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
Sziasztok! Mindenkinek nagyon szép napot kívánok mára is! 
Tegnap este elég sokáig kint voltunk az udvaron. Jó volt a friss levegőn lenni.
Éjszaka sikerült is újra jobban és többet aludni. Talán 1 rövidke megébredés volt, de arra is alig emlékszem, mert hamar aludtam tovább.
Reggel meg 6 óra körül ébredeztünk csak.
Jelenleg itt 11 fok van, és délutánra 23-25 fokra emelkedhet csak a hőmérséklet... eső nincs mára jelezve még... muszáj lesz öntözni...
Főzni ma nem kell levest, gulyás maradt bőven, és lecsós tarhonya is van valamennyi... de majd sütök ki palacsintát....
A kávénkat is megittuk már a férjemmel együtt.
Természetesen most is hozom ide későbbre, mint mindig:

Szervusztok!
Szépséges időnk volt ma is,délelőtt munkával telt,utána találkoztunk a Lidlnél Lacival,jól bevásároltuk,sok akció volt,egy nagy szelet vadlazaot is sikerült venünk,70 dekás volt,de lyan jó árban volt,hogy a két pisztráng,amit előzőleg kinéztünk többe került volna.Ráadásul pácolva volt és csak fel kellett tenni a parázsra és megsütni.Eszméletlen finom volt,még egy jó adag fagylaltot is elnyalogattunk utána,desszertként.Végeredményben ez egy eredményes nap volt,nagyon jól érezzük magunkat most,kellemesen elfáradtunk,elnehezültünk a sok finomságtól,jól esik ejtőzni!
Szia Ancsa!
Hangulatos gyertyás képet hoztál estére! 
Mi is szeretjük a Lidl-it. Akkor sikeres volt a vásárlásotok, és jól sikerült a napotok is!
Most már megérdemelitek a pihenést! ![]()
Ma itt is csodás nyári nap volt. mivel volt mára ebédünk tegnapról, csak + palacsintát sütöttem ma. Voltunk délelőtt mi is vásárolni. Ebéd után kicsit pihentünk odakint, de a meleg miatt csak bejöttünk... De az uzsonnát is a teraszon ettük, mint az ebédünket délben, ott kellemes a hőmérséklet és árnyék van.
Aztán volt öntözés, és most már a vacsorán is túl vagyunk.... lazíthatunk mi is...
Lapok Previous 1 … 2,138 2,139 2,140 2,141 2,142 … 2,556 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás