Válasz: Társalgás
Sziasztok!

Msrgitka!
Eddig el voltam foglalva, tegnap elvitték a gyereket. Délelőtt főztem délután meg a virágokat tettem rendbe. A sok macska négy ládát levert nekem a kerítésről. Még a láda is összetört, vele a futómuskátli is ketté tört. Nagyon mérges vagyok, de már valamit kezdeni kell ezzel a sok macskával ami itt van most!
Kérdezted mit főztem a gyereknek csütörtökön, paradicsomleves volt hozzá természetesen palacsinta. Hű de jól lakott vele, jó volt nézni. Szombatra főztem fehérbabból levest ezt kért, második meg lángos volt. Na ebből még pakolni is kellett belőle.
Meg is mérte magát, 53 kg 30 dkg volt.
Nagyon finomat sütöttél, guszta lett a bukta! Van még belőle vagy elfogyott!
Most már majd hozom a képeket már jobban rá fogok érni. Most délután még a leandereket is renbe raktam, a száraz virágokat leszedtem, mert mikor kihoztuk nem mindről volt időm. Csak azokat szoktam evagdalni.
Boldog születésnapot a "Fórumunknak!" Nekem is eszembe volt, csak nem tudtam jönni! Legyen meg még nagyon sokáig ez a kis csapatunk együtt!!
Ancsa!
Nagyon guszta lett a kenyérkéd! Remélem a füled már rendbe jöttés nem fáj! A kertetek is nagy szépen alakul már megint!
Lia!
Nagyon szép napotok volt a barátaitokkal együtt! Boldog születésnapot és jó egészséget kívánok az ünnepeltnek!
Ma végre itt is nagyon jó idő volt és meleg is! Tegnap meg lehetett fagyni, annyira rossz volt az idő és a szél is fújt!