Jó reggelt! Mindenkinek legyen nagyon szép a mai napja is! 
Tegnap váratlanul, mert nem is volt megbeszélve, de én is elmentem Budapestre a nagy fiammal együtt Gáborékhoz. Ugyanis a 13. kerületeben, ahol laknak lombtalanítás volt. Mivel nagyon sok mindent le kellett hordaniuk a fiuknak a 2. emeltről, bizony az én segítségemre is szükség volt. Jó sokáig ott maratunk, és nagyon későn értünk este haza... Már nem volt türelmen a számítógéphez se leülni.
DE látom, hogy nem hagytátok teljesen magára a fórumot! 
Ilona!
Először is Tégedet köszöntelek, egy kicsit megkésve, de annál nagyobb szeretettel! 

Nagyon szép kerek évfordulón vagy túl! Jó egészséget és nagyon sok örömet, boldogságot kívánok még Neked szeretteid körében!!!
Aranyos gerlepáros képet hoztál!!!!
Olvasom, hogy mennyi meglepetés ért! Még a férjedtől is kaptál tortát, amit Ő készített!!! A család ott is együtt volt! ... Pedig gondoltam ám Rád 15.-én, de itt is volt elég nagy forgalom, a fűtés szerelésnél is... Nem is írtam akkor a fórumban, de képzeld el, az étkezőben az első próbánál nem volt jól megszorítva a radiátornál a zárás, és ömlött a víz, 2 felmosóvödörrel szedtük össze... én is besegítettem... Aztán a gyerekek is jöttek, volt is is nyüzsgés... De minden jó, ha a vége jó, már élvezhetjük a meleget a lakásban mindenütt!
Sajnálom, hogy ennyit kínlódsz Te is a derekaddal! Azért vigyázzál magadra, több pihenés szükséges!.... mondom én, akinek szinten be-beindul a derékfájás... ahogy tegnap is.. és ma sincs még rendben...
Mi is voltunk pár éve Lillafüreden a férjemmel ott a szállodában, nagyon jól éreztük magunkat! Ti még nem tudjátok, hogy mikor is mentek? ... Nem döntöttétek el?
Én is végignéztem a képeket. Nagyon csini vagy, és fiatalos igazán!!! A férjed is aranyos, milyen lelkesen készítette a tortádat! 
Sok finomság készül és csodás virágokat kaptál! Aranyosak a rajzok is! Ez a szülinap valóban szép emlék marad mindnyájatoknak!
Ancsa!
Te is belekezdtél a nagy takarításba... Szépen el is fogsz mindennel készülni!
Lia!
Gondolom, hogy Te is nagy készülődésben vagy már! 
Este nagyon fáradt voltam, már nem is tudom mikor utaztam vonattal.. a férjem ebéd után kivitt bennünket a 13,18-as vonathoz, és este is jött a kocsival az állomásra elénk, amikor telefonáltam, hogy mikor is érkezünk... Nagyon sok mesélni valóm volt...
Éjjel most jól aludtam, és reggel csak 6 órakor ébredtem...
A kávénkat is megittuk már a férjemmel együtt.
Természetesen most is hozom ide későbbre, mint mindig: