Szervusztok!
Jövök egy délutáni kávéval.Itt mostanra lett jobb idő,kisütött a nap,délelőtt elég csúnya volt,esett is.Lassan jönnie kell a jó időnek,nemsoká itt van Sándor,József...Apunak mindig megemlítettem,hogy számítok a jó időre a névnapján...
Ma főzni nem kellett,épp csak az udvart söpörtem össze és földet raktam a fügecsemetémre ,amit pár napja kaptam.Még nem ültettem ki sehova,majd ha a kerítés készen lesz.Kinéztem egy jó napos,szélvédett helyet neki.Mindig nagyon szerettem volna fügefát az udvarba.
Hazafele bementem egy útba eső optikába hogy új olvasót csináltassak,egy lélek sem volt benn,de adtak névjegyet,hogy telefonáljak be időpontért...mondtam most nincs senki,én itt vagyok nem lehete helyben megcsinálni a kotrollt?Á,nem...úgy van a menete, hogy betelefonáljak,kérjek időpontot.Na gondoltam várjátok ki,holnap munka után a városban keresek egy másikat,annyi van belőlük,van ahol igyenes a vizsgálat, ha a szemüveget ott csináltatom.Itt még azt is fizetni kellett volna...
Közben voltam patikában is kaptam valami fiolákat ezen a hétvégén ugyanis bedugult a jobb fülem és a házi praktikákkal nem dugult ki,rettentően zavaró, mintha vatta lenne benne,tompán jön a hang...most raktam bele egy fél fiola szert,holnap kell a másik felét...kettőt kaptam,ha nem segít, orvoshoz kell mennem,kimosatni...Nem fáj ,csak egyszerűen bedugult...
Margitka!
Elég baj ez a derékfájás,főleg olyankor jön elő,mikor sok dolga van az embernek és bosszantja, hogy nem tud úgy mozogni, ahogy kell..Így meg ha ki sem tudod pihentetni,még nehezebben jön helyre.Remélem a tervek szerint elkészültök!
Ilona!
Őszinte részvétem a zenésztársatok miatt,sokszor megváltás a halál,sok betegnek...