Válasz: Társalgás
Szia Ilona újra!
Micsoda finomságokat hoztál!
Én csak most jutottam ide a géphez... Majd csak szombaton mosok, ha lehet kint teregetni..
Ügyes volt a férjed, szépen haladtok a munkákkal a kertben... itt még lenne teendő bőven...
Látom, hogy nagyon készülsz a közös ünnepelésre. Jól is teszed, ha időben beszerzed, ami kell!
Tulajdonképpen nem vendégek jöttek hozzánk, hanem dolgozók. Mivel már tavaly decemberben a vízátfolyós gázboylert lecseréltettük egy 100 literes elektromos bolylerre a fürdőszobában, akkor megbeszéltük hogy folyamatosan lecseréltetjük a gázkonvektorokat, hiszen 40 évesek, már többször kellett szerelőt hívni...
Na és nem beszélve arról, hogy milyen drága is lett a gáz! ... A napelemek meg úgyis termelik az energiát. Ezért hőszivattyús központi fűtésre alakíttatjuk át a fűtést, mivel a Fecónál ez nagyon bevált. Na most ezek a munkák folynak nálunk...
Gábor fiam is rámolni, bútorokat odább emelni, vinni kellett segíteni.. Én a derekammal csak a szekrényke kirámolását csinálhattam meg... emelni nem tudnék...
Most mentek el a dolgozók, majd reggel folytatás következik... Várhatóan a jövő hét közepéig végeznek.