Válasz: Társalgás
Szia Ancsa!
Ma is finom kávéval jöttél! ![]()
Ügyesen megoldottad a munkahelyeden a rád bízott feladatokat. 
Az nagyon bosszantó, ha zárva van a bolt, főleg, ha sietni szeretnénk... Mi hétfőn jártunk így... csak az volt a szerencsénk, hogy nem kellett főzni.. ezért mentünk el Érdre a nagy Tescóba.. ezen a héten zárva van itt helyben, de hétfőn már nyitnak. Kíváncsi leszek rá, mert átalakítások folytak...
Ismerem az Ultra port, én is szerettem. Mi is sokat használtuk valamikor...
Finom ebédetek volt ma. Váljék egészségetekre! 
Nálunk ma reggel óta csak borongós idő volt, de azért néha még a nap is kisütött... Eddig megúsztuk eső nélkül. Mivel ma nem kellett főzni, mert volt maradék 10 órától délig egyfolytában a fiamnál do9lgoztunk. Egy almafát kellett kivágni, ami már évek óta nem termett, beteg volt... és egy másik fa is volt útba, az magától nőtt ki, madarak hozhatták a magot oda valamikor... de nem kell az oda... A férjem és a fiam metszette az ágakat, én pedig daráltam a daraboló géppel.. Aztán fűrésszel vágták a fiúk a vastag ágakat és a törzseket is.. már a nagy része munkával végeztünk is délután...
Most virslit főztem, jólesett vacsira.. Ma már csak pihenünk.,és még m6 óra után almát is szeletelek, mert az kell még! ![]()