Sziasztok! 
Akkor ebéd előtt még benézek... Bizony jól esik még mindig a pihenés.... De nagyon nehezen viselem, mert már annyira szeretnék valamit csinálni.... Na mindegy, holnap már úgyis főzni kell a vasárnapi ebédet...
Kati!
Köszi, de nagyon nehezen javulunk, és mintha állna az idő is....
Igen, már tegnapra végignéztük a 10.részt is "A fehér királyné" sorozatból... Ma kicsit a tévét néztük, majd megkerestük a neten az ajánlott sorozatot, és el is kezdtük A Tudorok című sorozat nézését is.. egyenlőre az első részen vagyunk túl... majd délután folytatjuk...
Sajnos én is hasonlóan álltam hozzá a történelemhez... de most érdekel. 
Lia!
Köszi, valóban pihenünk, mást nem is bírunk tenni... de nehezen viselem... Még szerencse, hogy legalább filmeket tudunk nézni... Annak is örülök, hogy tegnap legalább egy adagot ki tudtam mosatni a mosógéppel... Remélem, hogy a jövő hét elejétől már felerősödök, mert takarítani is kell, nem csak főzni...
Én ia akarok ágyneműt mosni, de majd csak a jövő hétre iktatom be... Gondolom, hogy ki tudtál teregetni... Itt gyönyörű napsütés van... Nálatok is? 
Bár a fiam az előbb írta a Skype-n, hogy nagy köd lett hirtelen... igaz, hogy Ő északon lakik, Ti pedig délre... 
Ilona!
Köszi a csodás csokort ma is, vidám hangulatot sugároz! 
Örülök, hogy kipihented éjszaka magadat! Akkor ugye már nem fáj a fejed?
Igen, a fiam 2 hétig úgy ment dolgozni, hogy már nem volt jól, de amíg nem lett lázas, addig nem ment el az orvoshoz, csak hétfőn íratta ki magát... Így most 3-an nyögünk itthon...
Ha a kocsonyádra gondolok, kezdek is éhes lenni... ugye milyen finom is tud lenni!
Na ennyi elég is volt itt a gépnél... egy picit megint pihenek, aztán tálalok az ebédhez....
Jó étvágyat kívánok a finom ebédekhez! ....