Válasz: Társalgás
Szia ILona!
Nagyon finom habos kávét hoztál! Jól mutat mögötte a kinyílt jácint is! De erős illata tud lenni!
Sajnálom, hogy az esti séta után mégsem sikerült jól aludni... Próbáljál Te is délután pihenni egy kicsit, mert az alvás mindenképpen nagyon fontos lenne! 
Na most már minden este körül kell nézni, ami az ajtókat illeti... A kapura és az kapuajtóra is mindig odafigyeltem... na most ez elmaradt... de figyelemfelhívó volt! ... Nem régen pedig előfordult, hogy a bevásárlás után a bejárati ajtó maradt nyitva... Azóta mindig leellenőrizem az ajtókat... De elhatároztam, hogy ezentúl még a sötétedés előtt megnézem mindig a kapuajtót is! 
.
.
.
Közben abba kellett hagynom í válaszírást, mert elkészült a férjem a kocsikiállásával a garázsból, én hívott, hogy induljunk... A számítógépemet itt is hagytam nyitva... most fejeztem be az írást..
Csak almáért ugortunk el, de közben összetalálkozott a férjem egy régi ismerőssel, aki már nem lakik itt helyben. Odajött hozzánk, és megveregette a férjem vállát... látta, hogy nem ismerte fel... igaz, hogy legalább 40 éve nem találkoztak már, pedig nem is lakott valamikor messze tőlük... na jól elbeszélgettek...
Azért almát is válogattam közben:
Ez a Golden alma nagyon szép, ropogós, jó kemény volt, ebből vettünk is egy nagy neylon szatyorral.
De ebből a Jonagold fajtából, ami sokkal nagyobb, sőt túl nagy is, csak pár darabot válogattam.. lehet, hogy nem is elálló... majd délután megkóstoljuk...
Kicsit sötét volt a garázsban, ahol fotóztam...