Sziasztok!

Margitka!
Minden napra van egy kis idegesség! Tegnap kihúztak egy fogat a férjemnek, mikor a szurit megkapta akkor még elkezdett tisztulni.
Érdekes volt mondta az orvos, mert a fog egészségesnek tűnt! Most megint kedden kell menni, de szerintünk nem húz többet, mert akkor már ma is ment volna. Köszörülés lesz a tok alá, de még mindig nem tudja, hogy fogja megcsinálni. Azt mondta van elképzelése. Megint 7 fogra tokot tesz, de remélem nem egyszerre ragasztja fel! Na majd meglátjuk legközelebb. Tegnap estefelé kezdett kicsit érzékeny lenni, de nem kellett gyógyszert bevenni.
A mai nap délelőtt bementünk a boltba, mert a bevásárlás elmaradt, utána meg pénzt felvenni.Legyen itthon, ha már az orvost fizetni kell. Még jó, hogy jött a férjem velem.
A kártyámat nem adta vissza az automata, sőt a pénzt sem! Hát nagyon mérges voltam, se kártya, se pénz és nem kevés! Ha egyedül vagyok, nem is tudom mit csinálok! Azonnal bement az otp-be intézkedni. Nekem is mennem kellett, elmondtam hogy volt, egy számlánk van, de két kártya. Mondták kell várni 3 hónapot mire kivizsgálják és akkor kapom meg a pénzt! Na még egy sokk! Nem hallottuk mikor pénzt számol az automata, nagy csend volt. Kedves ügyyintéző volt, addig böngészte a számlánkat, hogy végül kiderült,nem vette le a pénzünket a gép, ezért nem is hallottuk a hangját! Na ekkor már kicsit megörültünk, hogy a pénzünk nem veszett oda, majd megkaptuk a kártyát is! Na ez is mára éppen elég volt!
Volt már velem ilyen egyszer, akkor csak a kártya maradt bent a gépben, az egyik alkalmazott bentről nyitotta ki a gépet és akkor kaptam meg a kártyát.
Mondtam is a férjemnek, hogy nem merek már pénzt kivenni egyedül!
Gyors ebédet kellett főznöm, lett paradicsomleves, meg kolbászt sütöttem le krumplival ettük meg. Majd holnap szeretnénk Miskolcra menni, van dolgunk eddig oda sem mentünk. Ma meg délután le kellett pihenni,mert nem bírtuk ki.
Ti is sokat dolgoztatok ma, nagyon ügyesek voltatok! Itt is szépen sütött a nap, csak estére lett hideg.
Lia!
Örülök, hogy használtak a kezelések a férjednek! Minden napra van mérgelődés mostanában! Köszi, eddig minden rendben van, a gyógyszer használt, az arca szépen rendbe jött. Kedden folytatják.
Ancsa!
Biztosan szép ruhát rendeltél, örülök hogy jó lett a méret is! Az esküvő meg jól fog sikerülni, jó sok finomságok lesznek. Finom pizzát csináltál és még tortát is sütöttél!