Válasz: Társalgás
Sziasztok!
Margitka!
Hoztam a zserbóból, már lehetett szelni. Na ugye, mondtam én hogy sokkal finomabb, mint a csoki! Ez a zserbó is most jól esett, jó hogy eszébe jutott a férjemnek, nagyon szereti.
Kimostam a hajamat, be van csavarva majd megszárad még nem megyünk aludni. Most már csak pihenés van, tv-t nézünk.
Tudod, nem csináltam két napig semmit, lusta voltam, na meg nem sokat aludtunk az éjjel a férjem miat. Így be kellett hozni az elmaradást a munkákkal!
A csatornát már régen vezették az utcánkba, de már akkor sem volt jó, mikor átadták! A vállalkozók csak tologatják egymásnak azóta is, a felelősséget senki sem vállalja! De mindennel így vannak!
Lia!
Jobbulást az unokádnak! Szerencse, hogy nem történt nagyobb baj! Nagyon guszták a fánkok!
Ancsa!
Borzasztó milyen trehány emberek vannak! Tudják, hogy az egészet elölről kellene csinálni, mert elszúrták!! Már azóta megcsinálták volna, és nem került volna annyiba mint most.
Akkor ott is vannak hasonló problémák! Milyen dühítő azért! Hátha jobb lesz ha a párod is meghcsinálja a csatornát! Bosszantó, hogy e miatt a falatok is átázik!
Na javítani kellett, lehagytam a zserbót!