Válasz: Társalgás
Margitka.
Kenyeret sütök, kevés maradt.
Még a holnapot kell kibírni, aztán a jövő héten szabin leszünk.
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 2,074 2,075 2,076 2,077 2,078 … 2,587 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margitka.
Kenyeret sütök, kevés maradt.
Még a holnapot kell kibírni, aztán a jövő héten szabin leszünk.
Lia!
A kenyér az bizony fontos, hogy legyen belőle elég... Én meg kicsit elsokalltam, még a Fecóhoz is vittem a fagyasztójába egy kis kenyeret, de így is van maradék holnapra is...
Akkor drukkolok, hogy a holnapi napod nem legyen túl fárasztó.
... A válladat nem kented be valamivel? 
Tegnap este megnyírtam a férjem haját, már nagyon kellett... Erre megirigyelte a nagy fiam is, és ma áthívott magához délután, hogy szeretné, ha Őt is megnyírnám, mert már pénteken kell mennie dolgozni Pestre, és ráférne egy kis rövidítés... Na eleget tettem a kérésnek...
Míg Ő fürdött utána és hajat mosott, én ottmaradtam, és megnéztem a tévében a Story4-en egy aranyos kis filmet.
A film címe: Álom és szereIem: Inga Lindström: Lány a tónál .. Nekem nagyon tetszett, aranyos kis romantikus film. ![]()
A mobilomat átvittem magammal, így tudtam Gáborral és a férjemmel is értekezni közben...
Gábor nagyon elemében volt, és szekált a hajvágás miatt:
Így kezdte:
"Lassan nyithatsz egy férfi fodrászatot!" ... mondtam, hogy "Azt nem vállalnám be! "
Mire Ő: "Hajrá! Kétféle ár lenne: egy, ha rajtad van a szemüveg, meg egy kicsit olcsóbb, ha nem!"
A végén pedig: "Majd írj, ha szerencsésen hazaértél!"
Margitka.
Vettem be gyógyszert, de még nem sok hatást érzek. Este majd be is kenem.
Ismerem ezt a filmet, az ilyeneket szivesen megnézem.
Tényleg vicces lehetett a fiad de így jó.
Lia!
Talán egy kicsit később lesz hatása a gyógyszernek, és a kenőcs is jó lehet...... Mindenesetre pihentessed a válladat! 
Én is az ilyen kedves, romantikus filmeket szeretem... a férjemet időnként meg kel győzni, hogy mit nézzünk meg közösen... Ő szekál ezek miatt... de azért van amikor látom, hogy Neki is tetszik ám! 
Én is szeretem, ha vidáman írogat Gábor... mert van amikor sok a dolga, akkor nagyon röviden ír...
Én most már csak elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
Sziasztok! Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Este egy francia romantikus filmet néztünk meg a férjemmel. Jól szórakoztunk, a címe pedig: Szerelem Dzsaipurban.
Éjjel aztán megint elég jól aludtunk. Reggel csak fél 7 körül jöttünk le...
Most ismét 5 fokkal indul a reggel, mint tegnap, és 11 fokot jeleznek mára is... csapadék 1 mm van jelezve... eléggé be is van borulva sötét felhőkkel az ég...
Ma kell főzni levest, csak káposztás tészta maradt. Krumplilevesben egyeztünk meg, de csak mára főzök. Majd holnap főzök 2 napra levest...
A kávénkat is megittuk már a férjemmel is együtt.

Természetesen most is hozom ide későbbre, mint mindig.
Sziasztok.
Nagyon szép napot kívánok én is.
Margitka.
Köszi a reggeli kávét lassan főzöm a másodikat, ebédelünk és megyek dolgozni.
Gyönyörü idő van, tiszta tavasz.
Szia Lia!
Nálunk nem mondhatnám, hogy tavaszias idő lenne, nagyon be van borulva még mindig... bár eddig eső nem volt... Tegnap viszont itt is tavasz volt.
A Tescóba is átsétáltunk ma a reggeli után, kellett pár dolog. Aztán megfőztem mára a levest. Most már egy kis pihenőt tartunk az ebéd előtt... Az igazat megvallva olyan nagy kedvem nincs is csinálni semmit... de majd alakul a napunk...
Egészségedre az ebédet! Aztán majd jó munkát a dolgozóban! 

Szervusztok,hazaértem én is!
Hozok is egy kávét,mert Laci rögtön főzött,ahogy megjöttem.Még reggel kivettem a fagyóból dinsztelt káposztát ,így csak a tésztát kellett kifőzni hozzá és ebédelhettünk is,káposztás kockát!
Itt is hazafele már olyannyira kimelegedett,hogy a sapkát is levettem és kigomboltam a kabátom,süt a nap,reggel viszont esett mikor mentem.
Még meglocsoltam a virágokat,ma már nem akarok csinálni semmit...
Margitka!
Ez jópofa megjegyzés volt,de amúgy biztosan jól megy már Neked a nyírás,ha jól emlékszem mindig Te szoktad a hajat rendben tartani a családban!Erről jut eszembe,nálam is aktuális a hajfestés a hét végén...
Lia!
Hogy van ma a vállad,javult?
Holnap a kedvenc bácsimhoz kell mennem,vasárnap lesz 90 éves,aztán megígértem neki még tavaly, hogy táncolni fogunk csárdást a szülinapján,és Stella Artoit iszunk,úgyhogy holnap veszek és úgy megyek hozzá,hétvégén gyűl össze a család ünnepelni!Korához képest jól tartja magát,kicsit gyengén lát,egyébként agyilag tiszta és jó humora van.Már évek óta járok hozzá,még apu élt...
Nálunk az enyhe tél miatt a püspöki palota kertjében bimbóznak a magnóliák,sajnos a fagy jön rájuk jövő héten...
Nekem virágban van a rododendron,és az orhideák is látom megindultak,bimbóznak. A korallvirágom is most virágzik..
Már alig várom kitehessem őket az udvarra megint,nem szeretnek benn a száraz meleg miatt soknak hull a levele,meg sárgul...főleg az aszparagusz meg a páfrány...Az avocadok is ledobták a levelek nagyját,viszont fél métert nőttek mióta benn vannak...őrület,hogy nyúlnak...
Megvallom nekem már nem hiányzik a hideg tél,a fagy a hó,én kiegyezek ezzel a tavaszias téllel,tudom hogy nem egészséges,kell a hideg is,de már évek óta egyre enyhébb az idő,nem is emlékszem ilyen telekre,hogy szinte egész délelőtt nyitva tartjuk a bejárati ajtót,besüt a nap,és csak késő délután gyújtunk be!
Szia Ancsa!
Ó micsoda virágos kávét hoztál kora délután! ![]()
Akkor egyformát ettünk, mert ma még mi is káposztás kockát ebédeltünk délben.
Ebéd után volt itt is egy pici eső, de sokáig nem tartott szerencsére... Ez jó is, mert átsétáltunk a fiamhoz, vendégei voltak. Jól elbeszélgettük az időt. Nem régen jöttünk csak haza...
Na akkor holnap vidám napod lesz, ha még táncolni is készülsz a bácsikával! Biztos örül majd neked! Szép évet megélt már, jó erőt, egészséget kívánok Neki! 
A korallvirágaim nekem is virágoznak... Odakint most nem jó idő várható a bimbózó virágokra a fagyok miatt, mert az ígérnek az előrejelzők sajnos... De télen meg a bacik ellen jó lenne egy kis hidegebb fagyos idő...
Azért még nincsen vége a télnek, sőt! ... De a tavasznak már én is jobban örülnék...
Lia!
Most, hogy Ancsát olvastam, jutott csak eszembe, hogy nem is érdeklődtem, mi van a válladdal? 
Nincs javulás? A kenőcs sem segített?... Vagy talán jobb egy picit? 
Lapok Previous 1 … 2,074 2,075 2,076 2,077 2,078 … 2,587 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás