24,818 2023-12-25 09:00:29 Utoljára Ancsa szerkesztette (2023-12-25 11:26:07)
Válasz: Társalgás

Szép jó reggelt mindenkinek, és kellemes karácsonyt minden Fórum olvasónak!
Este nem tudom mikor,de elaludtam,mint ,akit leütöttek, hajnalban ébredtem meg,aztán még hunytunk kb fél 8 ig...ez most olyan jól esett...
Az este majdnem 5 óra lett mire mindennel elkészültem, átöltöztünk és feltaxiztunk Laci családjához, onnan mikor hazaértünk, még le sem vetkőztünk jött a szomszéd a gyerekeivel kolindálni,vagyis megéneklik a fát, a családot, szerencsét, áldást kívánnak a házra. Még velük is üldögéltünk egy darabig,sütiztek a gyerekek,mi ittunk egy pohárral .Aztán elszakadt a film,és aludtam...ma olyan jó hogy sehova nem kell sietni ,nyugodtan eszünk és pihenünk. Ismét megállapitottuk Lacival,hogy olyan jó, hogy itt vagyunk egymásnak és ennél nagyobb ajándék nem is kell.
24,819 2023-12-25 10:07:24 Utoljára Lia szerkesztette (2023-12-25 10:09:37)
Sziasztok.
Nagyon szép napot kivánok én is.
Margitka.
Köszi a reggeli kávét.
Tegnap együtt voltunk Szabolcsékkal, ma is itt ebédelnek.
Beszéltünk Leviékkel délután, este mi is találtunk egy jó filmet: Ilyen az élet a cime. Itt is elolvadt a hó, 11 fok volt reggel. Szabolcsék holnap elutaznak, Omanba mennek, 2-án jönnek haza. Jó lenne a bőröndjükbe bebújni.
Legyen nagyon szép ünnepetek továbbra is már együtt
a családdal.
Nagyon szép a fátok, mi gyökereset vettünk, majd szeretnénk kiültetni.
Ancsa.
Örülök hogy sikerült pihennetek, kell is időt szánni rá.
Szabolcsék örökbe fogadtak egy cicát, 1 hétig velünk lesz, még nincsenek itthon, mert ő is benti cica lesz. Majd hozok róla képet.
24,820 2023-12-25 11:28:18
Sziasztok!
Meghitt, boldog karácsonyt kívánok, béke és szeretet öleljen át Mindenkit!

Margitka!
Köszi a reggeli kávét! Itt is fő a húsleves, tegnaptól maradt liba pecsenye, Stefánia szelet, van káposzta sütik lehet válogatni. Laciék is elindultak várjuk Őket.
Te is sok finomságot készítettél, jöhetnek a gyerekek. Itt most süt egy kicsit a nap, nincs annyira hideg. Ott már biztosan elolvadt a hó, gyönyörű volt mikor esett, köszi hogy hoztad a fényképet róla.
Nagyon szép karácsonyfátok van!
Mi is Leviékkel voltunk este egy darabig utána átmentek a másik mamához.
Lia!
Nektek is szépen telt el az este együtt voltatok a gyerekekkel. Nagyon szép helyre utaznak a fiadék, jó utat kívánok Nekik érezzék nagyon jól magukat!
Ancsa!
Sajnálom, hogy el kellett altatni a cicust, de jobb neki is meg Nektek is! Jobbulást kívánok Lacinak is, fáj még a dereka?
24,821 2023-12-25 12:29:44 Utoljára Ancsa szerkesztette (2023-12-25 12:29:56)
Ilona!
Köszönjük szépen,sokat javult,még nem százas de már működik.Nagyon megszenvedtük Pocit,rányomta a bélyeget az egész karácsonyi hangulatra..csak itt akarunk lenni pár napot,ketten,bekuckózva,míg múlik ez az érzés egy kicsit....
24,822 2023-12-25 19:00:58
Szép estét mindenkinek!
Egészében véve,ez egy jó nap volt,nekünk,nyugodt,nem zavart senki,nagyon sokat pihentünk és ettünk,jó melegben voltunk egész nap,ennél több nem is kell,együtt lehettünk.Még tervezzük hogy egy egy szelet tortát is befalunk ma,csak hagyjuk a vacsorát kicsit ülepedni,mert nem fér!A szemünk kívánja..
További szép estét mindenkinek!
24,823 2023-12-26 10:27:22
Sziasztok.
Nagyon szép napot kivánok továbbra is legyen szép ünnepünk.
Tegnap pihenős napunk volt, ma is így tervezzük. Szabolcsék szerencsésen megérkeztek, csodás helyen vannak, +26 fok van.
Itt is szép napsütéses idő van.
24,824 2023-12-26 11:31:57
24,825 2023-12-27 07:40:33
Sziasztok! Most már én is bekukkantok 1 picit... Mindenkinek nagyon szép napot kívánok mára is! 
Visszaolvastam ma reggel...
Ancsa!
Látom, hogy kellemesen telt a karácsonyotok! Aranyos vagy, hogy még tegnap is benéztél! Én nagyon nem jól voltam még, ezért nem is jöttem ide a számítógéphez.
Lia!
Nálatok is szépen telt el az ünnep. Jó, hogy Leviékkel is tudtok beszélgetni. Mindenki jól van? 
Az "Ilyen az élet" című filmet mi is láttuk már, nagyon jó! ![]()
Szabolcsék már Omanban vannak, jó meleg van ott! Szép kiránduláson vesznek részt. Érezzék nagyon jól magukat! 
Ilona!
Biztos már együtt a család nálatok is, és kellemesen telt az ünnep. A karácsonyfátok és a kandalló is hangulatos a manókkal!
Remélem, hogy jól van mindenki!
Tegnapelőtt 2 óra után megérkeztek Gáborék, aztán ők is megebédeltek. Utána szülinapoztunk. Nagyon finom lett a torta, amit a fiam választott.
Majd később átmentünk a nagy fiamhoz is. Aztán nálunk karácsonyoztunk. Nagyon jól sikerült ![]()
Sajnos elért bennünket valami erős nátha... Hétfőn éjszaka aztán alig aludtunk... Majd reggel 5 óra után felébredtünk, de csak 6-kor jöttünk le. Tegnap már zöldbablevest is főztünk 2 napra, második volt bőven, a krumplipürét csináltunk a sok hús mellé..
Aztán társasoztunk és kártyáztunk 6 óráig.. eddig bírtam...Este a férjem és én is vettünk be egy Algoflexet, attól legalább tudtunk most aludni éjjel...
A gyerekek ma már dolgoznak innét...
Most 3 fok van, majd délutánra 11 fokig emelkedik a hőmérséklet... fél 6-kor ébredtünk. Utána le is jöttünk. Remélem ma már jobban leszünk mindketten.... én még fújom az orrom és köhögök is...
A kávénkat is megittuk már a férjemmel együtt.
... Lassan a gyerekek is lejönnek, mert ma már munka lesz nekik is... Akkor megihatják a reggelinél a kávét ők is.
Természetesen most is hozom ide későbbre, mint mindig.
24,826 2023-12-27 08:47:19

Jó reggelt mindenkinek.
Elég későn aludtunk el,majdnem éjfél volt,persze így ma tovább ágyban maradtunk. Már sokkal hamarabb világosodik, szeretem,hogy hosszabbodnak a napok.
Margitka!
Sajnálom a megfázást, nagyon kellemetlen tud lenni,nekem még mindig ve van dugulva az orrom,egyszerűen nem tisztul ki,még mindig franciás a kiejtésem ,orrból beszélek...
Ma elmegyünk telefont keresni Lacinak,napok óta nélküle van,sajnos nem sikerült kiszárítani..
Továbbra sem akar okostelefont,neki még mindig a hagyományos, gombos kell.
Főzni ma sem kell,szilveszterre csak torost készülök főzni, meg valószínű lencseleves lesz és kész, még mindig van mindenből. Süti lehet csak egy tepsi krémes lesz.
Nincs minek annyi ételt összefőzni ,kettőnknek.
Már tegnap telefonáltak utánam, hogy menjek a héten dolgozni,de elutasítottam, nekem is jár egy kis pihenés egyszer egy évben.
Teljen jól a mai napunk is.
24,827 2023-12-27 09:44:37
Szia Ancsa!
Látom, hogy szívesen hoztad a kávét Te is! 
Talán egy icipicit jobban vagyunk, de még nem az igazi a helyzet... ma szerencsére nem is kell főzni, bőven van mindenből maradék. Egész nap lazítás lesz csak! 
Én is örülök, hogy már korábban világosodik, és hosszabbodnak a nappalok! ![]()
Akkor Neked is jobbulást még! 
Nagyon jól tetted, hogy nemet mondtál a munka felkérésére! ... 
Szerencsés vásárlást! Nekem is jobban tetszett a régi telefonom... ez az "okos" sokszor felbosszant...
24,828 2023-12-27 13:26:13
Sziasztok.
Nagyon szép napot kívánok és is Mindenkinek. Mi is dolgozunk, rengetegen vannak sajnos.
Margitka!
Köszi a reggeli kávét, lassan jöhet a második.
Sajnálom hogy benneteket is elkapott ez a vírus, sajnos nagyon sok a hasonló beteg, van hogy a családban végig megy mindenkin.
Itt egészen tavaszias az idő, sajno ez sem jó.
Ancsa!
Sikeres vásárlás.