Válasz: Társalgás
Én most már csak elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 2,056 2,057 2,058 2,059 2,060 … 2,587 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Én most már csak elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Szervusztok,szép estét!
Ma reggelre fehér volt a tető,de nagyon hamar le is olvadt..elfutotam munkába,aztán siettem haza,hogy végre itthon is tudjak valamit mozdítani..gyorsan lehúztam az ágyat és nekifogtam mosni..Közben hazafele még beléptem a henteshez is,vettem kolbászt,disznósajtot..
Becsomagolgattam a mézeseket és beraktam a csomagokba őket,meg is számoztam mindet,20 csomagot készítettem,közben feltűnt nekem ,hogy Poci furcsán viselkedik,már pár napja mikor eszik ,hirtelen felvinnyog és otthagyja az ételt,elszalad...,tettem neki ki a tálkájába és figyeltem.elkezdte enni,ez első falat után felnyávogott és kiköpte...nahát..mondom biztosan fáj a foga.és ráharapott,talán lötyög...fel is hívtam az orvost,este ki is jött...a fogai teljesen rendben vannak,még fogköve sincs...viszont van egy fekély a szájában,kb. egy nagyobb babszem méretű,hátul ahol nyílik az állkapocs,és az nagyon fáj neki...mondta a doki ,ír fel gyógyszert,most kapott egy gyulladáscskkentő injekciót,hátha sikerül kezeléssel öszezsugorítani a daganatot és nem rosszindulatú,és elkerülhető a műtét.Sajnos Poci már 12 éves lesz,előjönnek mindenféle bajok..rendesen fogyott is,már pár napja alig -alig eszik a kis evőgép..Épp az imént próbálkozott,pár szem szárazat elrágott,aztán egy rossz mozdulatnál megint megugrott és otthagyta az ételt...Nagyon sajnálom,szegényt remélem a kezelés segít rajta...Közben megfürödtem hajat is mostam,reggel megyek megint,talán befejezzük végre a barátunknál,Laci is jön,segít a bútorokat helyre tolni,ma azokat is kiszállították,még van némi romeltakarítás.
Most már én is csak heverészek kicsit,mostam két adagot,ki van minden teregetve.
Margitka!
Ez egyik kedvenc sütim,anyu sokat sütötte régen,mi itt televízió sütinek hívtuk,ne kérdezd miért?Jó nagy munkában voltatok,már korán reggel,szerencse hogy idejében sikerült kihúzni a kukát is.Nálunk is ma vitték el.
Ilona!
Láttam,igen szép asztali díszt készítettél,elhiszem, hogy örültek neki!Az egész konyhát áttakarítottad ,de ügyes is vagy!Nálam minden csúszik,a jövő hetem is teljesen be van táblázva..semmi szabad időm nincs,na de ez most így alakult,ez is jó,mert a munka mindig jól jön.
El is köszönök mára,szép estét,jó pihenést!
Sziasztok! Mindenkinek nagyon szép napot kívánok mára is! 
Ancsa!
Csodaszép csokorral jöttél este utánam.
Látom, hogy azért otthon is szépen haladsz a teendőkkel. Jó sok csomagot kellett elkészítened! De nyugodt lehetsz szerintem, mert jó időben elkészültél velük! ![]()
Nagyon sajnálom Pocit, milyen rossz lehet neki, ha nem tud enni a fájdalom miatt.. de csak segít majd az injekció és a gyógyszer is.
A munkának is lassan a végére értek, és jó érzéssel nézheted majd a végeredményt és a néni örömét is majd!
De érdekes ez a "televízió süti" elnevezés, így még nem hallottam. De ugye, hogy mennyire finom! ![]()
Bizony tegnap eléggé fárasztó munkán voltunk túl... azért ehhez ilyen időben több erő is kellett... és már nem vagyunk olyan fiatalok... De délután picit pihentünk is...
Tegnap este még fehér maradt a kert, az utca, és éjszakára hűlt a levegő is. Elég sokáig néztük a tévét a fürdés után még. Aztán az éjszaka elég jól aludtunk ismét. Majd reggel fél 6-kor ébredtünk, és 6-kor jöttünk le...
Most csak -3 fok van, a szél szerencsére most nem fúj még. Majd délutánra csak 1 fokig emelkedik a hőmérséklet... csapadék mára nincs jelezve...
Ma főzünk csicseriborsólevest, maradt rakott krumpli is, és sütik is vannak bőven.
A kávénkat is megittuk már a férjemmel együtt.
Természetesen most is hozom későbbre, mint mindig.
Kukucs... 
Az ebéd után a mosogatást követően még mindenhol felmostam, a férjem is besegített, Ő porszívózott... és utána egy kis pihenő jött...
Még mindig van maradék hó, de már olvad rendesen, hiszen + 1 van... Most lefotóztam a terasz mellett, ott nem járkálunk, jobban megmarad:
Estére pedig várjuk Fecót is haza Pestről, és utána valamikor Gáborék is megjönnek.
Sziasztok!

Margitka!
Ti sem maradtatok hó nélkül! Itt egy kicsivel több van, de hideg is lett megint. Nem fog elolvadni legalább!
Én most palacsintát sütök, mert haza kell jönni Leviéknek, fontos intézni valójuk van. Holnap ebéd után mennek is vissza.
Nektek is legyen nagyon szép ünneplés a családdal együtt! Nagyon szép hétvégét kívánok Nektek!

Szervusztok,szép estét.
Nehéz nap volt a mai,Laci nincs jól, három napig kinn dolgozott a balkonon,átfázott,ma alig állt a lábán, de befejezte a munkát, én is kitakarítottam utána, minden tiszta költözhetnek.Mire hazaértünk már tényleg rendesen rázta a hideg,le is feküdt, vettem C vitamint neki,főztem forró teát, egész délután aludt,én hoztam be fát, befűtöttem jól. Húslevest is forrósítottam neki,már alszik,kimerült is rendesen.
Közben megkaptam Poci receptjét is,elmentem kiváltani, Prednisont kap,napi egyet. Féltem hogy adom be neki,de szerencsére pici tabletta és egy pici falat húsba rejtettem,gyorsan lenyelte.Ma vágtam neki húst fel és apránként megette,kis szárazat is evett most este..de óvatosan ,félve evett...
Reggel megyek ki a céghez, Lacit nem engedem felkelni,délutánra jól kell legyen,ha látom hogy nem érzi jól magát, itthon marad,egyedül megyek a találkozóra, sajnos elég sokan megbetegedtek,lemondták...
El is köszönök, még a kályhát megvárom, hogy lezárhassam ,és alvás.
Szép estét!
Szia Ancsa!
Jobbulást kívánok a párpodnak! Itt is most a fiamnak kapar a torka, de láza nincs. Félve is jönnek, nem akarja hogy elkapjuk. Mondtuk nem fogjuk elkapni csak jöjjenek, nem puszilkodunk most. A menyem is jobban lett. Mi helyette nem tudjuk elintézni , ezért kell hogy jöjjön.
Most soknak fáj a torka itt is. Biztosan jobban lesz a párod, ha még ma és holnap is pihen. Remélem el fogtok tudni menni mindketten! Jó találkozót kívánok holnapra!
A cicának is jobbulást, biztosan használ majd a gyógyszer.
Sziasztok újra! 
Ilona!
Tetszik a karácsonyi mézes sütis fotó, amit hoztál!
... Ma épp beszélgettünk délután a férjemmel arról, hogy a jövő héten már elkezdhetem sütni a mézeseket is...
Gondolom, hogy már odaértek Leviék hozzátok, és örültek a palacsintának! ![]()
Köszi, bizony most a családdal akarjuk kellemesen eltölteni ezt a pár rövid napot mi is! A fiadnak jobbulást kívánok! Akkor a puszi kimaradjon ám! ![]()
Ancsa!
Te is finom mézesekkel jöttél! 
Sajnálom Lacit, hogy megfázott! Jobbulást kívánok Neki is! Te pedig ügyesen befejezted a takarítást, örülhet majd a néni! 
Remélhetőleg Poci is hamar rendbe jön a gyógyszertől!
Te is vigyázz Magadra, pihenjetek jól éjszaka! 
Sziasztok.
Kellemes délutánt kívánok.
Végre szabad péntekünk volt, ki is használtuk. Elmentünk a kezelés után vásárolni, sok helyre mentünk de a majdnem minden meg van, csak apróságok kellenek majd.
Margitka.
Nagy munkát okozott a hó nálatok, itt is jó sok leesett a napokban, de sok el is olvadt belőle. Finomat sütöttél, biztos sikere lesz a sütinek, régen sokat sütöttem én is.
Legyen nagyon szép a hétvégétek együtt a családdal.
Ilona.
Úgy néz ki használ a kezelés a férjemnek, a jövő héten meghoszabították neki még 1 héttel. Jobbulást a betegedkedőknek, nagyon vigyázzatok magatokra, egyre több a beteg, streptococcus torokgyulladás hányás-hasmenés, a covidos is egyre több, főleg ha tesztelnének még többről tudnánk.
Ancsa.
Jobbulást a párodnak, a kimerültségtől hamarabb megbetgedhet.
Sajnálom a cicát, használjon a kezelés neki is.
Szépen elkészültél az ajándékokkal a találkozóra.
Szia Lia!
Örülök, hogy használ a férjednek a kezelés! De jó, hogy utána tudtatok vásárolni menni. Akkor most már nyugodtak lehettek. 
Pár apróságot még mi is szeretnénk majd venni, a de a lényeg már megvan! ![]()
Na igen, tegnap jól kiszúrt velünk a hó!... nem is tudtunk kimenni hátulról, a rendes bejárati ajtón, csak a garázson keresztül... De el is határoztuk, hogy tavasszal ki is vágjuk a bokrokat és kisebbeket veszünk, amik nem nőnek meg magasra...
Emlegettelek is tegnap, amikor vágtam a sütiből. 
Remélem, hogy majd a gyerekeknek is ízlik.
Már elindultak Pestről, a vonaton vannak Gáborék.. épp az előbb jelezte a Skype-en... Fél 7-re ideérhetnek már!
Én most már csak elköszönök mára. Mindjárt itt lesznek a gyerekek... További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Sziasztok! Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Tegnap fél 7-re ideért Bogi és Gábor, Fecó csak egy fél órával utánuk jött meg Pestről a következő vonattal. Sokáig együtt volt a család, jól elbeszélgettünk a vacsora után!
Éjszaka most jól aludtunk ismét szerencsére csak 2 rövid megébredés volt, amikor megnéztem az órát, és ma reggel fél 6 után ébredtünk, és 6-kor jöttünk le ma is a férjemmel...
Most csak -4 fok van, a szél szerencsére most nem fúj még. Majd délutánra csak 0 fokig emelkedik a hőmérséklet... csapadék mára sincs jelezve...
Ma levest nem kellene főzni, mert maradt csicseriborsóleves, de palóclevest mégis főzünk, mert azt meg megígértem... másodiknak göngyölthúst készítünk édesburgonyával és meggymártás is lesz, ahogy kérték a gyerekek. Süti van. Még sóst lehet, hogy sütök ki... olyan Penny-ben vásárolhatót, mert van a fagyóban, szerencsére mindenki szereti azt is.
A kávénkat is megittuk már a férjemmel együtt.
A gyerekek este átmentek a Fecóhoz, de visszajöttek aludni, mert a cuccaikat felvitték az emeletre a szobájukba, majd kapnak Ők is a reggeli után kávét, a férjem főzi már...
Természetesen most is hozom későbbre, mint mindig.
Lapok Previous 1 … 2,056 2,057 2,058 2,059 2,060 … 2,587 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás