SZIASZTOK!

Margitka!
Végre ideérek én is. Látom megint finomakat hoztál, jól néznek ki a linzerek. Karácsonyra sütöttem utoljára pedig szeretjük nagyon. Ma vettünk sütőtököt mert megkívántam, majd teszem oda sülni. Remélem édes lesz.
Tegnap meg tegnap előtt a temetőket rendeztük itt helyben meg vidéken is. Örültem, hogy elmentünk mert ma reggeltől esik az eső. Így is kellett még ma délelőtt mennünk hivatalos dolgokat intézni.
A két Levente jön haza holnap délután, van intézni valójuk. Így is besegítettünk ma hogy annyival is kevesebb legyen.
Ma főztem sárgaborsólevest és krumplis tésztát másodiknak. Holnapra fánkot tervezünk mert szeretik nagyon lehet hogy levesünk marad még azt nem kell.
Megvettem a koszorúkhoz valókat is azt is jó lenne már elkészíteni. Az unokák jönnek a szünetben, ezért mindent le szeretnénk rendezni.
A múltkor kérdezted a kókuszos csigát hogy nem kelesztem, addig kelesztem még a tölteléket megcsinálom hozzá. Bocs, hogy eddig nem válaszoltam rá.
Nekem még a leanderek kint vannak, arra is kell idő még eltesszük télire. Most már várom a napos időt, hogy száradjanak meg, mert vizesen nem lehet betenni, megtetvesedik.
Jó, hogy ott vannak még a fiadék, jobban tudtok beszélgetni egy kicsit.
Ancsa!
Lehet, hogy írtad de nem emlékszem rá, volt az amerikai rokon? Látom, szépen bepakoltátok a virágokat. Szép lett a lakás a sok zölddel. Hangulatot csináltál vele.
Lia!
Ügyesek vagytok, megkapta a férjed az oltást. Mi még nem, de már jelezzük a napokban, hogy szeretnénk.
Nem tudom de biztosan meghúztam az oldalamat, vagy elaludtam mert fáj. Már vettem be gyógyszert is így jobb egy kicsit. Fogalmam sincs hogy mitől.