Megmutatjátok melyik az a babérmeggy, amit venni szeretnétek?Biztos nagyon szép,mi is tervezzük a kerítést befuttatni a borostyán nagyon lassan nő,nem akar felfele futni inkább terül úgy látom.
Készítsétek el a sült paradicsom szószt,tényleg nagyon finom és jó spagettire,pasta-ra,pizzara keni,de én már tettem egy kanállal a pörköltbe is,akár levesbe is,nagyon jó ízt ad neki,sőt még zsiroskenyérre is leget tenni,mint a piros aranyat.
Most már elég lesz,mert adtam is belőle,ajándékba,most lett négy üveggel még,az már nekünk elég.
Pénteken még szeretnénk kimenni a nagybanira a barátnőmmel,láttam olyan lila ,hosszú hagymát nem tudom hogy hívják de olyan fonatban árulják,a krumpli is olcsóbb azt csak kis zsákkal kell megvenni,nem mindent adnak kilóra,darabra,van olyan árus, aki csak zsákkal adja...de van még egy nagy szupermarket is meg hentes,azokhoz be sem mentünk most.
Túlságosan nem költekezek már,szinte meg is van a télire való ,minden,ha majd valamire szükség lesz ,itt a piac mellettünk.Meg kellett rendeljek egy új macskahálót az udvarra,mivel szélesebb lesz már nem éri át az ami most van,és nem kockáztatok akkor sem ha magasabb lesz a kerítés,levédem most is..így lesz egy sáv földünk is,ne beton,talán ki tudom ültetni a tujáimat a kerítés mellé szabad földbe,meg a kis fenyőnket is.Van egy mandzsufűz hajtásuk is cserépben és egy vérjuhart is nevelek,ezek kerülhetnének majd a földbe..álmodozok...na meglátjuk,Laci azt mondta bízzam csak rá,majd meglátom jó lesz,szép lesz...
A kályhánk is elő van készítve a télre,volt a bácsi kitakarította a kéményt ,fenn a padláson is meg lenn is a kályha mellett kiszedte a kormot a falból,ami lehullt.Olyan jó,hogy már nem minden az én vállamon van,Laci intézkedik,besegít,azt mondja ő nem tud főzni,mosni,meg takarítani,legalább azt csinálja amihez egy kicsit is ért,ami az ő dolga...talán nem érti ezt meg mekkora segítség az,aki nem olyan éveken ment keresztül,mint én,aki társ mellett is magányosan,magamra voltam utalva...
Most már az esti rutin következik,holnap ismét nehéz és hosszú napunk lesz,és meleg...holnapra még melegebbet mondanak..32 fokot.
Szép estét,jó pihenést mindenkinek!