Válasz: Társalgás
Lia!
Igen, a férjem is velem evett... de utána Ő még kisompolygott a nappaliból, és megevett odakint egy tenyérnyi császárszalonnát is! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lia!
Igen, a férjem is velem evett... de utána Ő még kisompolygott a nappaliból, és megevett odakint egy tenyérnyi császárszalonnát is! 
De most már tényleg megyeik, mert álmos vagyok... Aludjatok jól, álmodjatok szépeket! Jó éjszakát! .................. 

Sziasztok! Jól aludtatok? Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Kellemes a reggel, 13 fok van, ma is nyári meleg idő várható. Válogathatunk a munkában. Főzni is kell... Borsóleves lesz, másodiknak pedig almás köleslepény lesz rántott sajttal.
De először a reggeli előtt igyunk egy kis frissítő kávét!

Sziasztok!
Mindenkinek nagyon szép napot kívánok!

Szeretettel köszöntelek Zsuzsa érez jó magad közöttünk! Guszta tortát készítettél!
Margitka! Köszi a reggeli kávét még gőzölög! A napokban próbáltuk bepótolni az elmaradt dolgainkat. Tegnap fűnyírás volt, ma itthon lesz. Körtét rakunk el megint van érett. Két literes volt a nagyobb üveg amibe tettem el a múltkor. Még most is ilyenbe rakok el vagy 2 üvegbe, a többi kicsibe lesz eltéve.
Sokat haladtál a takarítással, akkor már szép minden és rendbe is vagy! Tegnapi vacsorád nagyon egészséges volt, de az én férjemnek sem lett volna elég. Panaszkodik a súlyára, de mindig mondom nem estére kell sokat enni!
Az unokám nem lett beteg, csak akkor nagyon folyt az orra. Ebben a hónapban nekem is öt tortát kell majd készítenem. Jönnek az unokák szülinapjaik, a barátainknak meg házassági évfordulóra. Csak győzzem, meg hogy milyen is legyen!
Lia! Gyönyörű tortát készítettél! Mikor olvastam milyen tortát kérnek gyereknek, elszörnyűlködtem egy kicsit! Micsoda őrület kering megint a neten! Nagyon szépen megcsináltad, ügyes vagy!
Klárika! Örülök, hogy megint itt vagy! Az unokád már hány éves, három vagy több? Gratulálok az új unoka érkezéséhez! Ildikóéknál jön a baba?
Ancsa! Szorítok hogy Prücsinek sikerüljön már egy végleges otthont találni!
Sziasztok!
Mai ebédünk sárgaborsó püréleves, mákos, meggy-és baracklekváros, túrós palacsinta volt. Hoztam kóstolót még van egy pár darab lehet venni belőle.
Gondolom kihasználjátok ezt a jó időt, még lehet pancsolni is. Én még megyek körtézni nem fejezte be. Csak bekukkantottam, még megisszuk a délutáni kávénkat.
Meghoztam a délutáni kávét is!

Szervusztok!
Csak kapkodom a fejem úgy pörög itt minden,zajlik az élet a fórumon!
Sajnos nem jó hirekkel jövök ma sem,Prücsi ügye még elintézetlen,két lehetőség áll fenn neki,vagy a menhely,vagy a "gazdája" kiviszi vidékre ,van ott egy kertje,telke mit tudom én,de ott ki tudja mikor lát embert és kap-e enni,ma kérdeztem ,mert feljött hozzám a munkahelyemre,szólni ott is hátha valaki befogadná,hogy ha elviszi oda,ad neki enni rendesen?Persze mondta ő,csak nem hiszem én,hiszen itt is héba-hóba dobott neki valami hatalmas csontot,vagy egy darab szalonnát...Szóval még mindig a menhely tűnik a legalkalmasabbnak,egy ismerősöm hivott,hogy neki jó barátja az ottani doki és hogy jó helye lenne Prücsinek,mig gazdát talál.Én a menhelyet viszont nagyon félem,mert sok rosszat hallani róla,egyiket sem találjuk jó megoldásnak.
Babi még megpróbálkozik ma beszélni a tulajjal hadd maradjon még Prücsi pár napot,merthogy már ma el kellene vinni onnan...Neki is függőben van két lehetőség az talán ma délután ad választ...
Teljesen magam alatt vagyok,egész délelőtt alig láttam varrni mert folyton teleszaladt könnyel a szemem,belebújtam a gépembe hogy ne lássák.
Szia Ilona!
Csodás csokorral jöttél ma délelőtt! Öröm volt megnyitni a 11-es oldalt itt a társalgásban, mert ez a szép látvány fogadott! 
Bizony a kertes házaknál ilyenkor még nagyon nagyon sok a munka... de el kell végezni, ha jól akarjuk érezni magunkat a környezetünkben. Az elrakásokkal szépen haladsz! ....
Ma mi is kint szorgoskodtunk a reggelit követően, elkezdtük kiszedni a krumplit... de nagyon bosszankodtunk, az idén aztán igazán sok eső volt, és mégis kevés és kicsi krumpli termett csak.. Ma körülbelül 40 kg-ot vittünk le a pincébe, és én még összeszedtem az apró krumplit is, azt majd megfőzöm héjában, jó lesz pogácsának, meg gombócba.... meg egy kevés vágott is van.. azt fogom leghamarabb elhasználni, mert az úgysem áll el sokáig...
Nem könnyű a férfiakkal... az evésbe nem akarják, hogy beleszóljunk, pedig mi nők csak jót akarunk.... 
Örülök, hogy jól van az unokád! 
Na akkor lesz dolgod neked is rendesen a torták gyártásával!... De mint minden évben, most is szépen megoldod! Aztán jöhetnek majd a fotók, amiknek mindig örülünk! 
Mi is úgy gondoltuk a rövid kis pihenőt követően délután, hogy átugrunk ma még Velencére, mert a neten úgy olvastuk, hogy 23 fokos a víz... Gondoltuk, hogy lehet abban egy kicsit felfrissülni... De bizony szerintünk csak 22 fokos lehetett, aztán az is lehet, hogy a nagyon meleg levegő miatt éreztük hidegnek... Voltak ugyan a vízben, de csak a szélében, úszni kevesen mentek beljebb... Mi megmutattuk, hogy lehet úszni, fél óráig bírtuk is... Mindenesetre jól felfrissültünk.... 
Jaj de sok finom palacsintát hoztál!... éhes is vagyok... én veszek 1-2 túrósat! Köszi a kávét is! ![]()
Szia Ancsa!
Szomorúan olvasom, hogy nem jók a kilátásai Prücsinek.... Már én is egyre jobban aggódok érte! ... messze van a menhely?... Tudnád néha látogatni ott? 
Új hirem van.Babi beszélt a tulajjal,nem eszik olyan forrón a kását,azt mondta ne ijedjünk meg nem fogja ő kidobni onnan a kutyát,nem kell egyik napról a másikra elvinni,logikus hogy megérti ő hogy nem tudunk olyan hamar szerezni valakit,de próbáljuk meg mert ,félnek nehogy megharapjon valakit,sokan járnak oda délelőtt...És való igaz hogy az idegenekhez odaszalad és ugatja őket,persze megijednek,nem tudják hogy ártalmatlan.Úgyhogy maradhat ,amig találunk neki gazdát,közben nálam jelentkezett egy magán kutyamenhely tulaja,hogy ő oda tudná fogadni mig találunk gazdát,úgyhogy van remény!Ha maradhat ott,akkor azon leszünk hogy találjunk neki valakit!
Na akkor felcsillant a remény!... Legalábbis időt nyertetek Prücsinek! ![]()
Most szerintem is jobb, ha ott maradhat a gyár udvarban, mintha menhelyre kerülne...
Halihó mindenkinek!
Fáradt vagyok nagyon. Már 3 kor felébredtem , és nem is tudtam vissza aludni. Na és mérges is vagyok, épp most volt a híradóban , hogy új nyelvtan szabályok vannak. Van olyan szó, amit eddig "ssz"-el írtunk, és most így kell majd:szsz. a magán neveket sem lehet úgy írni mint eddig pl:Mariannal, Most így kell majd: Mariann-nal. Mi értelme van ennek? Ma elkelt majdnem minden amit kivittem a piacra. Lassan megismertek bennünket, szeretik az áruinkat.
Ancsa!
Jó kis házőrző lenne Prücsiből, ha megugatja az ismeretleneket.
Icukám!
Enikőm most a várandós, és Kitti is októberben lesz 2 éves. Egy hónapban lesz mind a két kicsi szülinapja. Nagyon guszta kávét hoztál , és még gusztább palacsintát. De jó is lenne, ha most valaki sütne helyettem . Igazán jót tudnék enni belőle.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás