Sziasztok!
Hozok én is egy kávét,talán ideje is lenne a másodiknak...
Itt is jó hűvös volt a reggelt18 fok...ide kisebb zivatarokat jeleztek,a nap is csak most bújt ki rendesen...
Addig mostam egy adagot,kinn száradnak,reggeliztünk és ablakokat mostam ,meg a zuhanykabin üvegét,a nagy tükröt,bejárati ajtót...főzni nem kell,majd szűrök le húslevest,van krumplisaláta,és még egy kevés maradék grillezett hús...
Holnaptól ismét bevetem magam a munkába,a mai nap a vasárnap nekem.
Eszméletlen,már augusztus lesz holnap,idén nagyon sokat vártunk a melegre,hogy végre ne kelljen fűteni,esténként begyújtottunk azért ha hideg volt..erre már megint itt az ősz mindjárt...nyár alig volt,az is a pár nap kánikulát kivéve,felhős,meg tornádós..nem egy jól sikerült év ez időjárás szempontjából.
Lia!
De jó már,hogy megint jösz szabira!Az igen,Texas?Nahát,pazar lehet oda eljutni!Bár nekem igaz, pazar lenne bárhova is eljutni,az utóbbi 6-8 évben nem voltam sehol...
A dinnyével én is így járok,nem baj az átmossa a veséket,jót tesz!
Bár most éjjel megint felébredtem ,hogy féloldalt fáj az egész állkapcsom,megint be kellett dörzsölnöm szesszel,nem figyelek oda,folyton nyitva tartok,ajtót,ablakot,meg mikor dolgozom is,sokszor huzat van...de érdekes ,nappal semmi bajom,éjjel meg felébredek az iszonyú nyillalós fájdalomra...szerencsére mostanra már megint enyhült.
Ma hajat is kell mosnom,a héten több napon nem fogok ráérni,igen nagyon be vagyok táblázva.
Szerintem iszom még egy kávét,valahogy olyan álmos napom van ma..