Válasz: Társalgás
Szervusztok,megjöttem én is!
Elsősorban köszöntöm a Leventéket,nem is tudom,nem épp a közelmúltban is volt Levente nap?
Nálnk nagyon kellemetlen idő van,még felhőszkadást is mondtak mára,eddig eső sem volt,de nagy felhőátvonulások vannk,ami igen kellemetlen széllel jár és kisüt,beborul...
Valahol megint huzatot kaptam,na most fülem fáj,de még a csontok is benne...ha lehajolok,dobol a dobhártyám és feszül szét...tettem szeszes vattát a fülembe,meg cigit is égettem benne,már csak a fülfű maradt ,amit még nem csepegtettem...
Készülünk szalonát sütni Lacival megkívántuk a szalonnzsíros kenyeret,tegnap vettünk egy tábla szalonnát és azóta egyfolytában emlegetjük a sült szalonnát..csak igen vacak szél fúj..
Nem főzök a héten szerintem mert holnap találkozónk lesz étteremben fogunk enni,hétvégén meg lesz a nagy giga-mega buli fenn a hegyen,László nap és a húga szülinapja egyben...
Nekünk még mindig van a kovászos ubiból pár darab,igen a leve nagyon jó hűsítő is meleg napokon,kis savanykás ital.és egészséges is!
Még van húslevesem és egy falat krumplipaprikás is,de ha sütünk szalonnát,csempészek egy kis kolbászt is a nyárs végére.