Válasz: Társalgás
Jól elment az idő, most már vágyom a fürdésre, és a pihenésre az ágyban...
Én most már csak elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 1,943 1,944 1,945 1,946 1,947 … 2,465 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Jól elment az idő, most már vágyom a fürdésre, és a pihenésre az ágyban...
Én most már csak elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Sziasztok! Már kedd van! Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Tegnap este elmaradt az öntözés, de reggel pótoltam már...
Éjszaka most is meg-megébredtünk párszor... szerintem ez a hirtelen nyár zavarhatja meg a pihenést is......
Ma reggel is korán, fél 6-kor keltünk, mint általában.
Jelenleg 17 fok van, a szél nem fúj most... ez nem is hiányzik... Majd délutánra 32 fokig emelkedik a hőmérséklet... eső nem várható mára sem...
Ma nem kell főzni levest, az van, csak zöldbabfőzeléket főzök. Még pörkölt is maradt hármunknak.
A kávénkat is megittuk már a férjemmel együtt.
Most is hozom későbbre, mint mindig:
Szervusztok,szépséges napot mindenkinek!
Ó de szép nyári nap! Én is locsoltam reggel, a virágok boldogan itták a vizet. Vendégem is volt,rövid időre, beugrott Matika barátnőm, itt járt a piacon,egy kávé erejéig leült.
Ma torta díszeket gyártottam fondantból,Laci húga jön holnap haza Angolhonból,és születésnapja lesz hét végén!előre készülök, mert a hét elejéről a hét végére zsúfolódtak a munkáim, akkor már nem lesz időm pepecselni.
Laci is hazaért, pihen csöppet, megy tovább, van némi dolga még.
Én meg amúgy is találok mindig valami tennivalót...
Szia Ancsa!
Jaj de szép képet hoztál, és az idézet is gyönyörű! 
Épp csak elkerültük egymást. Ebéd után elmosogattam, rendet raktam, és elmentünk Érdre kocsival 3-an. Volt pár dolog, amit vásárolni szerettünk volna.
Most értünk haza, mert több helyen is voltunk... épp csak elpakoltam a cuccokat...
Akkor volt egy kis beszélgetés a barátnőddel a kávé mellett.
Nagyon belejöttél már a fondant díszek gyártásába. Van már terved a tortára is? Milyen ízesítésűt akarsz készíteni? 
Margitka!
Valószínüleg csokis lesz,azt mindenki szereti,a gyümölcsöset van ,aki nem ,a diósat maga az ünnepelt nem eszi,úgyhogy csokis lesz...a díszítés vörös és sárga rózsák lesznek.
Jaj ez a vásárlás,épp mondtuk is ,hogy egyre drágább minden,érződik ez a válság rendesen,alig telik egy két nap el,már mintha, ami azelőtt ennyi volt,már több lenne..szinte már csak akkor veszünk meg valamit ha akciós...a szatyorban meg egyre kevesebb a cucc,ugyanazért a pénzért..
Ancsa!
A csokisat itt is mindenki szereti. A rózsákkal meg gyönyörű lesz majd a torta! ![]()
Na igen, én is mindig ellenőrizem a számlát is, hogy biztos ennyit kellett fizetni? 
Közben mi ettünk, mert a sok mászkálástól bizony elfáradtunk, és megéheztünk... De szerencsére nem voltak olyan nagyon sokan most az üzletekben...
Az akciókat én is nagyon figyelem. 
Délután már hoztam be pár szem uborkát, de nagyon meleg volt, ezért abbahagytam a leszedését... Viszont meg is ettük uzsonnakor, nagyon finom zsenge volt... Ennek még a héját sem kellett levágni... ![]()
Most már elviselhető a levegő odakint. Ezért ki is mentem az előbb és leszedtem amit lehetett, mert nem szeretjük, ha túl nagyra megnő... most már minden nap végig kell nézni.
Most ennyit szedtem.
Na még az epert, és málnát is leszedtük a fiammal, és elosztottuk hármunknak. Jól is esett nassolni. ![]()
Még öntözni kell...
Én elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Sziasztok.
Estére értem ide, ma is nyugis napunk volt.
Munka után fodrásznál voltam nagyon meleg volt ma, de még többet igérnek a hétre nem jó ez senkinek, semminek.
Holnapra megfőztem gyümölcs levest és krumlli főzelék lesz.
Margitka.
Szépen növögetnek az uborkák nálatok, ma kaptam a kolléganőmtől, eltettem kovászolni, hamar elkészül ebben a melegben.
Sziasztok! Már szerda van! Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Lia!
Végre jobb napok következhetnek a munkahelyen. Aztán még csini frizurád is lett! 
Nálunk is gyümölcsleves lesz, már tegnap is ezt kérte a férjem. A második pedig zöldbabfőzelék, amibe krumplit is főztem, így jobban is szeretjük, és több is lett. 
Látom, hogy Ti is szeretitek a kovászos uborkát, ahogy Ancsáék, és mi is... de amikor még ennyire zsenge a kertben, mi szeretjük enni a szalámik mellé is a reggelihez.. majd, ha több lesz, akkor készítünk kovászost.... Meg reméljük, hogy majd lesz elég, mert vetettünk a borsó helyére is, és 3 nap alatt ki is bújt.. majd télre is rakunk el, nagyon finom ropogós marad mindig. Imádjuk. 
Tegnap este megint elmaradt az öntözés... Későn jutott eszembe, hogy 8 órától lesz a szúnyog gyérítés, és ezért be kellett csukni az ablakokat mindenhol a házban.. Később meg már nem mentem ki... De nem gond, mert tegnap reggel is öntöztem... ma ismét reggel öntöztem...
Éjszaka most egyszer sem ébredtünk meg hajnali fél 5-ig... de utána már nem aludtunk... Fél 6-kor bepakoltam a mosógépbe, és már ki is teregettem a kiteregetett ruhákat...
Most még friss nagyon a levegő, a kertben néztem körül legelőször, megöntöztem, a férjem is öntözött... és csak utána indulhatott a napunk...
Jelenleg 18 fok van, a szél nem fúj most... nem is hiányzik... Majd délutánra 32 fokig emelkedik a hőmérséklet... eső már 1 mm jelezve volt tegnap, ma reggelre már visszavonták.... Másodfokú hőségriasztás lépett életbe mától...
Ma kell főzni levest, gyümölcslevesben egyeztünk meg mi is, ahogy Liáéknál is az lesz ma.
A kávénkat is megittuk már a férjemmel együtt.
Most is hozom későbbre, mint mindig:
Hahó mindenki!
Úgy eltelt a nap,most jutott eszembe ma még be sem jeletkeztem!!
Reggel kiszaladtunk piacra Lacival,kelkáposzta levesre éheztem meg,neki meg elfogyott a cigije,utána ment is mert dolga volt.
Én megfőztem a levest,mostam is egy adagot,teregettem hamar megszáradt minden,ma nagyon meleg volt itt,persze még locsoltam is reggel,aztán felfestettem a fákra a kontúrt a kertésre...az angol muskátlik amiket tavasszal vettünk leszáradtak...nagy bánatomra,pedig minden megpróbáltam..ezért vettünk hagyományos muskátlit,most az van a virágtartó fán!

A sarokban a grillezőnek van kihagyva hely,ott még alakítanuk kell...
Laci volt fenn Anyukájánál ma,segített ott is,a kertben láncfűrészelt!Ő is jól kiizzadt ma.
Jó hogy eszembe jutott a kovászos uborka,el is felejtkeztem róla,megyek megnézem ,már biztosan jó is kell legyen,jó melegek voltak rá.Hozott Laci faepert anyukájától van egy jó kis fa,hatalmas eprek nőnek rajta.
Még eszünk,locsolok,fürdés és reggel munka.
Szép estét mindenkinek!
Lapok Previous 1 … 1,943 1,944 1,945 1,946 1,947 … 2,465 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás