Bekukkantok megint!
Hoztam a kalácsból felszeletelve,olyan finom lett,eszméletlen ,jó citromos íze van,és édes is ,tettem bele rendesen cukrot is.Ráadásul elfelejtettem, hogy a formában kel,míg a virágtartót szerkesztettük,aztán akkorára nőtt,hogy odaragadt a tetejéhez.
Na de szépen megsült,megvártuk míg kihűl rendesen,szépen lehet szeletelni,nekem tejjel ez lesz a vacsora...
Laci mindjárt Forma 1-et fog nézni.
Még néhány virágot átültettem nagyobb cserépbe,az összes angol muskátlit átültettük rendes földbe,mert ami a cserepükben volt áteresztette a vizet,kezdtek kiszáradni,most rendes kerti földben vannak,remélem erőre kapnak...Meggyökereztettem egy mandzsu fűzet is,az is földbe került,a vérjuharok is kezdenek leveleket hozni,így ők is nagyobb cserépbe kerültek.Még a viaszvirág vár átültetésre,de tele van virággalmost nem nyúlok hozzá,hatalmasat nőtt is,és hozza a sok virágot,meg sem tudom számolni mennyi volt rajta és ég mindig van picike..a krotonom új életre kelt,végre,féltettem hogy elveszítem,anyu hagyta meghalni egyetlen levele sem maradt,míg itt volt nála,kimentettem elvittem az albérletbe,ott szédelgett egy darabg míg sikerült helyrehoznom,hogy a kopasz kórón megjelentek az első kis levelek,most gyönyörű egyszerre hoz több leveet és miden színben.Még volt egy virágom tavaly,a nevét bem is tudom zöld ,sárga pettyes levelei voltak..télen az összeset ledobta,azt hittem meghalt...most csokrokban jönnek az új levelek rajta...imádom nézni,ahogy szépülnek,élednek,fel.Maradt egy orchidea anyutól,úgy mentettem meg,kipakolta télvíz idején az udvarra...sokáig nem mozdult,idén virágzott először,gyönyörű hófehér...

Boldog vagyok mikor sikerül megmenteni egy virágot..Laci húga ,aki kertészmérnök szokott tanácsokat adni nekem,de azt mondja nekem zöld ujjam van,amihez nyúlok életre kel!Ösztönösen tudom mit szeretnek a virágok!Hát nem tudom,én csak próbálkozom.
Szépséges napunk volt,nagyon vidáman és boldogan töltöttük,sikerült ma is valami maradandót alkotni,hamarosan kezdjük a házat tatarozni!
Ilona!
Hú,nem fogsz idén nyáron unatkozni,de szerintem boldogan unokázol!Nem is fogod érezni,hogy fáradt vagy!
Margitka!
Jú,az nagyon finom lesz az a turmix,én szoktam pár kocka jeget is hozzátenni.Most fagyira éheztem,aztán pont az nincs itthon!
Mindenkinek, további kellemes,nyugodt estét kívánok szeretettel!