Válasz: Társalgás
Sziasztok!

Margitka!
Köszi a reggeli kávét, hoztam délutánra én is! Hű mennyi sok borsó lett! Talán még ennyi sok nem termett eddig, ugye?
A krémes is guszta, jöhetne egy most! A levendulám nekem is ilyen nagy lehet, majd csinálok én is fotót róla. Az illata nagyon jó ha elmegyek mellette mindig mondom.
Ebéd előtt fejeztük be a fűnyírást én is közben letakarítottam az udvart, mert a leanderekről leszedtem a száraz leveleket.
Ma is fújt a szél, de már nem annyira erősen mint eddig. Annyira erős volt, hogy féltünk kicsavarja a fákat! A szomszédasszony ment a gyerekkel és felborította őket a kerékpárral. Még az a szerencse, hogy nem jött autó és nem lett semmi probléma!
Sikerült bekapálni a kertet? A szél jól kiszárította én is megnéztem de nem kapáltam meg.
Lia!
Ha csak kis szél van azt bírom, de a nagyot azt nem és a huzatot sem! Itt éppen néztük, hogy mikor fogja kicsavarni a kis fáinkat, de kibírták eddig.
Ancsa!
Itt is hideg lett nagyon, jól lehűlt a ház is tegnap. A zserbót már csak hétvégére fogom megsütni jönnek a gyerekek még mást is fogok mellé.