Válasz: Társalgás
Sziasztok! Már kedd van! Mindenkinek szép napot kívánok mára is!
Ancsa!
Látom, hogy még visszajöttél este! Finom sütit hoztál és citromot is a képen!
Akkor holnapra jó szekrény pakolást... ( én is félbehagytam, de majd folytatom)...
Lia!
Köszi, már tegnap este már összeszedtem a cuccokat, amiket majd viszünk magunkkal. Ma még együtt ebédelünk a fiammal, és Ő marad itthon, hiszen dolgozik... mi pedig ebéd után indulunk...
Éjjel most is elég jól aludtunk. DE én megébredtem fél 12 előtt arra, hogy zuhog az eső... aztán többször rákezdte... na most nem kell öntözni egy jó ideig... Pedig tegnap is öntözött a férjem is, nem hitte el, hogy mégis esni fog...
Most itt 14 fok van, a szél nem fúj, kellemes a levegő. Majd délutánra 23 fokig emelkedik a hőmérséklet. Van eső jelezve, mégpedig 6 mm... ennek nem örülök, de nem tart vissza bennünket...
Ma kell főzni, mert a nagy fiam itthonról dolgozik a héten. Krumplilevest főzök, Stefánia vagdalt is maradt... Meg a fagyóban is vannak kész ételek, amikből válogathat, majd megmikrózza... és ebédelhet... Vacsorára és reggelire pedig úgysem szoktunk főtt ételt enni...
A sajtos tallérokat már a hétvégére sütöttük... szerencsére ezt lehet jóval előbb is elkészíteni... aztán majd pénteken megjövünk, estére Gáborék is ideérnek majd valamikor... szombaton pedig valószínű búvártúróst sütök, meg lehet, hogy krémest is készítek, hiszen együtt lesz a család majd a hétvégén.
A kávénkat is megittuk már a férjemmel együtt.
Most is hozom későbbre, mint mindig: