Margitka!
Azt két üveg, literes sört vettem és a végén odaadtam nekik,ketten voltak,aztán majd megisszák mikor jólesik nekik.
Na igen,kész a rizs is a palacsinta is,kikavartam a túrót hozzá,gyorsan be is nyomtam kettőt,frissen,aztán elmentem zuhanyozni,hajat is mostam,olyan jól esett,már nyitott ablaknál lehet zuhanyozni..mostanra beborult és a szél is feltámadt,ha most jönne az eső már nem bánnám,a kertnek kell.Míg rakodtunk ketten is odajöttek elkérni a szállító telefonszámát,olyan jó kemény fát hozott,és egészségeset,tetszett az embereknek.
Nagyon vidáman behordtuk,nyugisan,szerencsére nincs messze a kamra a kaputól,mert az utcán szórták le,féltettük a járólapot,így is pont az utolsó fával letörte egy kis sarkát a bejáratnál egyik lapnak,olyan mérges voltam,de Laci mondta kijavítja ő ne mérgelődjek!
Aztán talicskáztunk,azzal hordtuk be a kamráig,Laci meg precízen felrakta,olyan,mint Apu volt,ő sem engedte hogy más rakja fel,csak úgy volt jó,ahogy ő csinálta..
Még ma találkozója lett volna az osztálytársaival,egyeztetni az augusztusi találkozót,de már zuhany után nem volt kedve elindulni,fáradt volt..,majd a neten értesítik miben maradtak.