Szervusztok
Tegnap délután be sem tudtam lépni, csak este a Fórumba, de akkor már olyan késő volt,nem is írtam...zsúfolt nap volt tegnap,munka után együtt jöttünk haza,gyors ebéd,Laci elszaladt munka ügyben, én addig összekészültem ,mert mennünk kellett vásárolni, mikor hazaért, épp csak szusszant ,már mentünk is,még oda sem értünk, mikor telefonált egy ismerősöm, hogy a városban jár és benézne hozzánk is, alig értünk haza a bevásárlásból, már jött is,aztán estig maradt. Végül 6 kor fogtam hozzá húst rántani,meg krumplit pucolni egy kis vacsorához..
Utána jó fáradtan estünk ágynak ,erre 2 óra tájt megébredtem, hogy fáj a bal oldalon alsó, felső fogsorom...forgolódtam hajnalig,akkor tudtam visszaaludni, de akkor meg már kelni kellett...jó fáradtan mentem munkába, alig vártam hazaérjek, útközben még kifizettem a szemétdíjat, vásároltam wc papírt, papír zsepit,fürdő és mosogató szivacsokat, átvágtam a piacon,ott paradicsomot és epret vettem.Rengeteg eper van,veszik is kilójával, a mai cukor árak mellett,lekvárt főzni luxus,az eper ára is magas..1000 ft körül mozog. Cseresznyét olyan árban láttam, hogy megkérdeztem nincs elírva?6000 ft!!!Azt mondja,nem,annyi az ára! Kérdem hát miből van az a cseresznye? Igaz hogy szép, nagy ,bordó, ropogós, Spanyolból...és akkor jön egy idős hölgy és vásárol belőle, szemmel láthatóan nyugdíjas volt...
Hazabaktattam,ebédeltem, most meg írogatok itt egy regényt..
Ilona!
Nem unatkozol Te sem,ennyi torta nem kis munka,és akkor még a temetés is...éjjel eszembe is jutottál, mikor a fogaim vacakoltak...szerintem huzat lesz ez,mert azok is fájnak, amikért fizettem.
Margitka!
Itt is meleg és napos az idő, bár Orbánnál nem lehet tudni,van sárga viharjelzés kiadva.azóta biztosan már be is vásároltatok.
Lia!
Láttam ám, hogy este beintegettél,pedig jó fáradt lehettél.