Hahó, megint!
Imént fejeztem be a locsolást ,itt nem volt eső, nagyon szép nap volt a mai,az első igazán meleg és zavartalan napsütés.
Amint jöttünk hazafele Lacival,egy öreg és kicsit sánta kutya csapódott hozzánk, és végig jött velünk, mintha hozzánk tartozna,ha lemaradtunk bevárt, nézett hátra jövünk e,egész hazáig kísért, mikor bejöttünk, lefeküdt a szembeni sarkon az árnyékban. Persze megsajnáltam, hiszen ismertek,vittem ki neki ételt és vizet. Szépen megevett mindent,megitta a vizet,picit pihent majd ahogy jött el is ment.. Nagyon joviális, öreg kutya volt,de amúgy teljesen jó húsban, még igen kövér is volt,szerintem ivartalanítva lehetett...
Ilona!
Nem kis fogászati beavatkozásba kezdtél,na egybilyen nálunk csillagászati árban van. Hoztam közeli fotót a muskátlikról, nem voktak olcsók, én sosem vettem volna meg a magam feje szerint,de annyira szépek és Laci símán rábeszélt...
Margitka!
Nem mondod ,hogy esik az eső? Remélem csak valami futó zápor, én már úgy örülök ennek a kis jó időnek...olyan jól esik üldögélni kinn,friss ázott föld illata a levegőben,most megy le a nap...minden olyan békés..
Holnap mindenképpen benézek a piacra,ma már lemostam a virágládákat is.
Lia.
Remélem már nincs annyi beteg és nem kell munkát hazavinned és nyugodtan tudsz a ház körül tenni venni.
Én el is koszonok már, megyek kezdődik az esti rutin,és reggel ismét munka.
Szép estét, szép álmokat.