Válasz: Társalgás
Ééééés mit mondtam...esik,nem is kicsit..
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 1,906 1,907 1,908 1,909 1,910 … 2,587 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Ééééés mit mondtam...esik,nem is kicsit..
Ancsa!
Nálunk ma eddig szerencsére csak nagyon kevés eső esett... de folyamatosan jönnek-mennek a sötét felhők... A napocska ma csak próbálkozott, nagyon kevés ideig láttuk... 
Nekünk ma igazán mozgalmas napunk volt. 1 órakor végeztek a festők. Aztán később jött egy nagy teherautó az állványokért, amikor kölcsönözni kellett 1 hónapra...
Közben a postás meghozta a férjemnek a jogsiját, amit most 3 évre kapott meg.
Még maradt itt állvány, de ez a festőké, amiért már elindult egy teherautó... közben beszélgettünk... hopp, csörög a telefon, ide is ért közben...
Azért ma sütöttem is délelőtt, mégpedig a sós sajtós rud receptet csináltam meg, de most úgy vágtam fel a derelyevágóval, ahogy éppen sikerült.
Uzsonna után most még ebből nasiztunk. ![]()
Hahó,itt vagyok már!
Szerencsésen megszépültem,a napra lehet nézni,de teljesen fölösleges! ![]()
Eset mikor mentem,esett mikor jöttem,mi meg be is gyújtottunk mert igen lehűlt a levegő.
Laci is befutott rögtön utánam,nem győzött dicsérni milyen szép lett a hajam...bizony jól is esett,most egy darabig el leszek.
Minden macska bevonult,kinn vizes és fáznak a kis kényesek,bekuckóztak gyorsan.
Mi most vacsorázunk,aztán pihenő ,tv,net stb..
Margitka!
Lassan elkészül a ház ,nekünk még hátra van a homlokzat festése,mikor ideje lesz Lacinak hozzáfog.Jó,hogy el is szállították az állványzatot,így legalább már rend kezd lenni kivül is,látszik a vége!És még sütöttél is,milyen ügyes vagy,szemicskélnék belőle szívesen .
Sziasztok.
Végre itthon. Szerencsére ma nem sok munka jött velem haza.
Margitka!
Szerencsétek volt a ház színezésével, jó időt fogtatok ki, itt ma szinte egész nap esett az eső.
A sós nagyon guszta, finom nasitok lesz.
Ancsa.
Nagyon szépet készítettél az udvarra, öröm lesz majd kint ülni ha jó idő lesz.
Ancsa!
Kedves kis virágcsokorral jöttél! 
Biztos szép lett a hajad, ha Laci is így dicséri! Mindenesetre ez olyan jó érzés, ugye! 
Itt is eléggé lehűlt estére a levegő. Természetesen nálunk is meleg van a házban, mi villannyal fűtünk most, hála a napelemeknek! ![]()
Lassan alakul a ház kívülről és belülről is. Igyekszünk folyamatosan csinálni mindig valamit... Most a következő munka a ház körbejárdázása lesz betonnal... Erre a festők is felhívták a figyelmet, hogy a lábazat védve legyen. Már folynak ezzel kapcsolatban is az egyeztetések...
Majd csak szakít időt Laci is nálatok, és elkészül a homlokzat! 
Szia Lia!
Jó lenne, ha nem is kellene már hazavinned munkát!
Igen, kifogtuk a jó időt, bár többször volt idő elhalasztás az esők miatt... rezgett a léc... de csak összejött végre!
Itt ma azért volt egy kevéske eső, de az is csak enyhe szemetelés volt... Most nagyon felhős, de mit bánjuk már, nem okoz bajt, ha esik...
Most már csak a tévé mellett maradunk. A fürdőszobába már meleg van, lassan a fürdés is elkezdődhet... El is köszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
Sziasztok! Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Este még körülnéztünk odakint a háznál is. Csepergett az eső már egy picit, és eléggé hűvösödött a levegő. Éjjel a megébredés nem maradt el, de szerencsére csak 1-szer volt, utána jól aludtunk. Ma reggel a szokásos fél 6-os időben ébredtünk, és le is jöttünk az emeletről hamarosan.
Jelenleg 8 fok van, a szél eléggé fúj. Délutánra 17 fok lehet a hőmérséklet... Már most csepereg az eső, pedig nem volt mára jelezve...
Ma nem kell főzni még... De munka az bőven akad... lehet válogatni...
A kávénkat megittuk már a férjemmel együtt.
Természetesen hozom most is későbbre, mint mindig:

Jó reggelt!!
Mi ma elaludtunk,kapkodtunk összevissza reggel,de már minden sínen van.
Sikerült kávézni, reggelizni,még citromfű és menta teát is főztem, a kertből szedtem frissen. Sajnos be van borulva,a barométer is visszaesett,esőre áll.
Laci elhúzott, nekem a mai is szabad lett,elnapolták a munkám, de nem baj,itthon is van bőven tennivaló. Kinn most nem nagyon tudok mit tenni ,venni barátságtalan,kellemetlen az idő.
Levesünk van,valami másodikat dobok össze, meg takaritgatok benn.
Szép napot mindenkinek.
Sziasztok!

Margitka!
Köszi a reggeli kávénkat! Neked van most sok energiád, ha még a sok munka mellett sütöttél is! Finom lehet, látni rajta! Itt tegnaptól esik az eső és még hideg is van! Mi is befűtöttünk, mert jól lehűlt bent is a levegő. Olyan sok eső esett, hogy a kiskertben áll a víz!
Tegnap szerettünk volna elmenni ebéd után vidékre, a sírokat rendezni de elkezdett esni és azóta esik is. Vettem évelős szegfűket fehér színben, már van rajta de még vettem hozzá. Ezek jók mert víz hiány nélkül is nem mennek tönkre és szép bokrosak. Így nem tudom mikor mehetünk ki.
Jönnek a gyerekek hétvégén, mind a két család szülinapozunk. Leviék már pénteken reggel indulnak, Laciék csak szombaton tudnak jönni.
Örülök, hogy szépen halad a ház körül is a munka! Hát most ez az eső nem jött jól, nem tudnak dolgozni!
Már nagyon jó volna a jó idő mindenre!
A férjemnek is most jár le a jogosítványa, azt ment reggel intézni., de Ő csak két évre kapja már meg az enyém még három évig szól.
Lia!
Végre jó hír nem hoztál sok munkát haza, már ez is haladás! Tegnap megint lenyírta a férjem a füvet, na most az esőtől megint fog nőni. Egy hete nyírta és ilyen jól nő, hogy táppal megszórta!
Ancsa!
Már lát láttam a kertet a facebook-on nagyon szép lett! Ha majd szépen lecsüngenek a petúniák, akkor lesz gyönyörű! Jól kitaláltad ügyesek vagytok! Hangulatos lesz és jó lesz ott üldögélni a sok virág közt!
Szép lesz a házatok is, ha majd be lesz színezve! Milyen szín lesz már tudjátok?
Szervusztok,megint én...
Olyan szörnyen rossz idő van,sötét és esik egyfolytában, már m8nden csupa víz kinn...
Beszorultam a házba macskákkal ,bekészítettem a tűzifát a kályhába, ma 8s begyújtunk, hideg lett...szörnyű,hogy mindjárt május van és még fűteni kell...
Úgy döntöttem kovászos focacciat sütök, rozmaringgal,bazsalikommal,olivabogyóval,díszítve. Még sosem sütöttem, remélem sikerül, átnéztem pár receptet,és bedagasztottam.
Most kel,remélem megkel,mert elég hideg van.
Még nem akarok begyújtani, korai.
Ilona!
Megkerestük a Google-n ,milyen volt a ház régen...a legrégebbi Map fotót 2009 -ből találtuk, olyanra szeretnénk visszafesteni,amilyen akkor volt.
Milyen jó kis buli lesz hét végén Nálatok, együtt lesz a Család.
Nálunk is lesz,ha az idő engedi,barátok jönnek grillezni,mivel Május 1-e lesz,az itt ünnep.
Minden hónapra esik valami ünnep, amiért munkaszünetet rendel ek el...soha nem volt azelőtt ennyi lógás.
Na,megyek már főzök egy kávét, olyan álmosság van rajtam,leesik a fejem...
Lapok Previous 1 … 1,906 1,907 1,908 1,909 1,910 … 2,587 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás