Válasz: Társalgás
Most már el is köszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 1,894 1,895 1,896 1,897 1,898 … 2,557 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Most már el is köszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Sziasztok! Jó reggelt! Mindenkihez ma érkezik meg a nyuszi. ![]()
Este már igyekeztünk korábban lepihenni, mert reggel időben akartunk felkelni. Ez sikerült is. ![]()
Most 3 fok van megint, a szél má lengedez. Délutánra 11 fok lehet a hőmérséklet ma is. 1 mm eső is van jelezve még...
Ma húsleves lesz lesz, húsvét vasárnapján se maradhat el! Másodiknak sajtos csirkemell készül, amihez rizibizi lesz, és franciasaláta... Ja és még kaszinótojás is lesz. Meg megígértem, hogy krémest is dobok össze, vettünk is egy vajastésztát, azzal gyorsan elkészül.
A kávénkat megittuk már a férjemmel együtt.
Természetesen hozom most is későbbre, mint mindig:
Jó reggelt mindenkinek!
Ma tovább aludtunk,szerencsére hagytak a macskák,kissé elfáradtunk tegnap.
Ma nekünk is húsleves lesz,és valami köretet készítek a húsok mellé.
Kisütött a nap,remélhetőleg ma szebb idő lesz végre!
Áldott húsvéti ünnepeket kívánok minden Fórumozónak és Fórum olvasónak!
Szia Ancsa!
Látom, hogy Te is benéztél reggel!
Most van egy pici időm leülni, míg melegszik a sütő...
A kaszinótojás már készen van 20 darab tojással. A rizibizi is elkészült már. A húsleves fő szép lassan, majd csak délre leszűrni kell. Sajtos csirkemellet kell még elkészíteni, de előtte megcsinálom a krémest. Ja és friss saláta lesz, annak a levét még meg kell csinálni, de úgy nézem, hogy mire ideérnek délre a gyerekek, készen is leszek mindennel.
Franciasalátát pedig csak hétfőn reggel készítem el, mára nem kell, ez már sok lenne...
Na és nálad milyen köret készül a húsokhoz? 
A fiamék negyed 12-kor értek ide. Már túl vagyunk az ebéden. Elmosogattam, rendet raktam. Most egy kis szieszta következik, hiszen Ők ma hajnali 5-kor keltek... Meg nekünk sem árt a pihenés.
Az ebédünk nagyon finomra sikerült. A kávé után a non plusz ultra nagyon kapós volt, és természetesen a keksztekercs szeletek is, amit most szintén tejszínhabbal ettünk. De megkóstolták a nyuszis vajas kekszeket és a sós diósakat is. ![]()
További kellemes ünnepeket kívánok! ![]()
Sziasztok!
Mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket kivanok!
Margtka!
Köszi a reggeli nyuszis kavet! Nem mentünk el itthonról, mert nagyon rossz idő volt. Készültunk de kiszámíthatatlan az idő inkább maradtunk.
Sajnos nincs netunk így a telefonról írok, de borzaszto, hogy mennyit kínlódik vele ! Út nem nekem találták ki, aprók a betűk, képet nem tudok betenni nincs türelmem hozzá!
A férjem muszerrel átnézte a vezetékeket és el van szakadva. Csak kedden jönnek ki kicserélni. Hát elég rosszkor jött ez az egész, most látni hogy mennyire hiányzik !
Nagyon sok finomsággal vartad a gyerekeket! Legyen nagyon szép ünnepetek együtt!
A fiamek is nagyon jól érzik magukat, mondták hogy ők is jönnek majd velünk ki ha hazajönnek. Jonnek majd a férjem szülinapjára majd akkor ha jo lesz az idő kimegyunk együtt.
Mindenkinek nagyon szép ünnepet kívánok!
Kellemes szép estét mindenkinek!
Nekünk nagyon nyugodtan,kellemesen telt a mai nap,kényelmesen el voltunk,ettünk,ittunk,picit kinn is tettünk ,vettünk,volt egy cserép árvácskám,nagyon kókadozott benn a melegben,azt kivittem kiültettem a többi közé,meg a koriandert is,mert az is elkezdett sárgulni benn..
vágtam fel sütiket,csipegetünk egész nap,most úgy döntöttünk,hamar megejtjük az esti zuhanyzást és bekuckózunk egy filmet megnézni,azt nemigen teszem be a filmesbe,mert elég kemény,nem mindenki szereti az ilyen filmet,a címe :A Pápa ördögűzője.A főszerepekben Russell Crow és Franco Nero.Idei film,még nagyon friss,csak múlt hónapban ment a mozikban!
Kis tojásdíszeimmel kívánok további szép estét és kellemes ,csendes együttlétet!
Szia Ilona!
Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült amit terveztek, és otthon maradtatok! 
Az április, mint általában mindig, most is nagyon hóbortos...
Hú a net hiánya bizony már minket is nagyon bosszant, ha kimarad akár pár óra is, amikor épp nezteznénk. Én a telefonról maximum a Skype-re írok a fiamnak, ha már este az ágyban vagyunk, különben a számítógépet használom csak. Nekem se való az ott írogatás, én is aprónak találom a betűket... a nagyítgatásokkal se foglalkozok, nem szeretem...
Na akkor nagyon els lett rontva az ünnepetek a net hiánya miatt. Még keddig várhattok... 
Örülök, hogy a fiadék is jól érzik magukat! ![]()
Azért is legyen kellemes az ünnep további része, pihenjetek, ha lehet! 
Ancsa!
Már megint egyszerre írogattunk. ![]()
De szép nyuszi-ünnepes képet hoztál! Nagyon tetszik!
Itt is nagyon kellemesen telt eddig a napunk. Most lassan készülünk együtt vacsorázni. Már meg is tálaltam, csak picit belestem ide is...
Én el is köszönök mára! További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Sziasztok! Jó reggelt! Legyen nagyon szép a mai napotok is! 
Este sokáig elbeszélgettünk. Volt mesélni valójuk a gyerekeknek, hiszen az utóbbi időben sokfelé jártak.
Éjjel szerencsére most elég jól aludtunk. ![]()
Jelenleg 2 fok van nálunk, a szél már lengedez. Délutánra 15 fok lehet a hőmérséklet ma is. Eső nincs jelezve...
Ma nem kell főzni, csak franciasalátát dobunk össze talán...
Én már nem száradok el, a férjem meglocsolt, de természetesen vízzel, mert csak azzal engedem meg, így nem fájdul meg a fejem! ![]()
Ma is ketten keltünk csak fel 6 óra után, a többiek még sunynak... de ráérnek felkelni...
A kávénkat megittuk már a férjemmel együtt.
Természetesen hozom most is későbbre, mint mindig:
Jóóó reggelt mindenkinek.
Mi jó későn ébredtünk, jó volt a film az este,megérte megnézni!!
A kávén túl vagyunk,mindjárt reggeli,az idő szép itt is,már süt a nap.
Enfem is meglocsolt Laci,kedvenc parfümömet adtam a kezébe, de költött egy saját verset nekem és el is mondta!
A macskák már reggeliztek,lenn a Várban húsvéti vásár van,és itt van 5 percre,délután megnézzük, ha valaki jönne esetleg,addig úgyis megjár minket,bár nem várok senkit évek óta.
Teljen vidáman, együtt a szeretteinkkel a mai nap.ja,hozok egy fotót rólunk!
Sziasztok.
További szép ünnepet kivánok én is.
Tegnap hazament a menyem, a fiam úton van idefelé
A gyerekek most reggeliznek, sonka tojás, szerintük villás reggeli van.
Az idő nagyon szépnek ígérkezik, elég volt a hűvös időből
Margitka.
Szép ünnepetek van, együtt lehet a család nálatok is. A férjem is vízzel locsolt meg reggel, ez már hagyomány.
Ilona.
Jó is hogy nem mentetek, ebben a hóbortos időben, biztosan lesz még rá alkalom, főleg ha mindeki tud nenni.
Nagyon tud hiányizni a net, már a mindennapokhoz hozzátartozik.
Ancsa.
Érezzéten nagyon jól magatokat, helyesek, boldogok vagytok.
Lapok Previous 1 … 1,894 1,895 1,896 1,897 1,898 … 2,557 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás