Válasz: Társalgás
Jöttem már elköszönni mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést!
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek!
![]() |
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 1,882 1,883 1,884 1,885 1,886 … 2,449 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Jöttem már elköszönni mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést!
Sziasztok! Péntek van! Mindenkinek szép napot kívánok napot mára is!
Tegnap estére azért elfáradtunk megint. Én délután megmostam a hajamat, így csak fürödni kellett. Éjjel elég jól aludtunk.
Reggel pedig a szokásos volt az ébredés most is, és 6 óra után hamarosan felkeltünk.
Itt most megint 5 fok van már, a szél nem fúj, nyugodt a reggel. van. Délutánra már 21 fok lehet a hőmérséklet ma. Csapadék nem lesz...
Ma már kell főzni levest, lebbencsleves lesz, de maradt még mára bőven tőrós sztrapacska. Kettőnknek még sok is lesz... Mivel ma a nagy fiam bemegy Pestre... épp most indult el a vonathoz.
A kávénkat megittuk már a férjemmel együtt.
Természetesen hozom most is későbbre, mint mindig:
Sziasztok!
Margitka!
Köszi a reggeli kávét! Én éjjel elég nehezen aludtam, sokszor forgolódtam.
Nagyon guszta lett a kenyérkéd, gyönyörű a belseje is! A virágok is nagyon szépek, jó helyet találtál nekik.
Ügyes vagy az ablakok tisztításával és még diót is pucoltatok.
Nekem is sikerült megpucolni mindet, csak a lenti szinten kell. Az mára van betervezve, nem kell főzni. Tegnap délután vendégünk volt, itt lakik nem messze tőlünk. A fürdőt jött megnézni, szeretne megcsináltatni ő is. Elkérte a mester címét, tetszett neki nagyon a munkája. Jól elbeszélgettünk, már hat óra volt mikor elment.
Ancsa!
Nagyon jól néztek ki, jó ott kint a kertben pihenni egy kicsit!
Lia!
Nagyon szépek az orchideák, érted a gondozását nagyon! Finomat főztél tegnap. Szépek az árvácskák is ilyenkor tavasszal, szeretem ezt a kedves kis virágot én is.
Szia Ilona!
De cuki madárkás tulipános képet hoztál!
Bár 9 óra körül elaludtam, azért én is sokáig forgolódtam éjszaka, de éjféltől fél 6-ig nagyon jót aludtam még. A férjem szerint még horkoltam is... én meg Őt hallottam horkolni, míg nem aludtam.
Még nekem is maradt az ablakokból, de már nem sok.. Viszont már a zöldségmagot feltétlenül el kellett vetni a délelőtt folyamán, és levest is főztök épp most, csak picit bekukkantok... Majd még lesz kint is munka, de bent is lenne... alig győzzük ketten.
Szia Margitka!
Én is elszaladtam a boltba, most jöttem haza. Volt kávé kilósban jó akciósan azért mentem jobban. Most bontottam fel a kilósat, de jó ha van tartalék, pláne ilyen jó árban egy kiló most 3.500 Ft volt. Vettem csokis nyuszikat a gyerekeknek húsvétra mert azt
is hamar elhordják és ez BOCI csokis.
Most már ebéd előtt nem fogok hozzá az ablakokhoz.
Névnapja alkalmából szeretettel köszöntöm a fiadat!
Szia Lia!
Szeretettel köszöntjük a férjedet névnapja alkalmából! Jó egészséget sok örömet kívánunk a családdal együtt!
Hahó ,szervusztok,szépséges napot mindenkinek! Itt csodaszép,napos,meleg,enyhe szél fúj. Túl vagyok a takarításon mára, porszívóztam, fő a húsleves, vegyesen lesz borjúból és tyúkból, a húsokból a második fogás készül majd,krumplival lesz a főtt borjú hús, paradicsomszósszal,két comn és két szárny van még benne,azokat lesütöm és egy kis zúza, az marad benne főve szeretem.
Isten éltesse sokaig a Gáborokat, ma készült tortámmal köszöntöm őket, a holnapi szülinapra készült, Laci húgának a barátját ünnepeljük.
Capuccinó és csokoládé krémmel készült.
Közben ha már itthon vagyok telefonáltam a gázosokhoz ,megtöltettem a tartalék palackokat,most hirdették hogy olcsóbb lett a gáz, és tényleg..nekem is vokt kettő, a szüleimtől is maradt kettő, őszig elég.
Mindenki szorgoskodik kinn,ültettek, vetitek a magokat! Nekem ez a pici kertem van csak,fűszeresnek tartom,más nem nagyon fér bele...de ennek is örülök. Most láttam kedd éjjelre fagyot jósolnak-2 fokot,meginr bekapkodom a virágokat..
Kozben a mosógépet is indítottam,hamarosan kiteregethetek.
Kukucs... Újra bekukkantok, sziasztok!
Ilona!
Az akciókat igenis figyelni kell, én is nézem mindig. Akkor jól jártál a kávéval! Én is vettem már csoki nyuszikat és tojásokat is, szintén BOCI-t választottunk, és Tibit is.
Mi is túl vagyunk az ebédet, el is mosogattam, és most egy kis pihenőt tartunk, aztán szorgoskodhatunk tovább, ameddig bírjuk...
Köszi Neked is a Gábor napi megemlékezést, majd a Skype-n átadom a fiamnak. Ők ma Prágába utaznak Bogival, ott tartják meg a névnapot!
Hozzánk majd, ha igaz akkor húsvétkor jönnek.
Ancsa!
Látom, hogy Te is nagyon szorgos voltál ma is délelőtt! De ezt már úgyis tudjuk mindig!
Finomakat készítesz!
Gyönyörű lett a torta! Na és ahogy olvasom igazán finom lehet! Örül majd neki az szülinapos! ...
Neked is köszi a névnapi jó kívánságokat, majd a fiamnak átadom!
Sziasztok.
Nagyon szépen köszönöm a köszöntést a férjem nevében, átadtam neki.
Margitka.
Sok szeretettel köszöntöm a fiadat, én is, szép helyen ünnepelnek.
Ma délelőtt elmentünk vásárolni, már nem is írom, tudjátok sajnos az árak elképesztőek, kapkodtuk a fejünket. Utána a füvet is levágtuk, fűszellőztetővel is végig mentünk rajta, holnap megszórjuk műtrágyával had nőjön.
Szia Lia!
Köszi szépen, már átadtam Gábornak a köszöntéseiteket, örült neki!
Én is mindig mondom a férjemnek, hogy csak akkor menjünk vásárolni, ha már kellően hosszú a lista, és akkor talán... nem veszünk mást, mert épp elég lesz azt is kifizetni... Borzasztóak azért már ezek az árak!
Mi is sokat dolgoztunk, a daraboló géppel is dolgoztam egy órát, de a fűnyírás az itt elmaradt. Akkor nálatok majd szép lesz a fű!
Most már jól esik a pihenés. Én el is köszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést!
Lapok Previous 1 … 1,882 1,883 1,884 1,885 1,886 … 2,449 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás