Szia Ilona!
Csodás tavaszi virágos csokort hoztál!
... Én tegnap vettem éppen észre, hogy virágzik itt is az aranyeső, és a nárcisz is bimbós! 
Remélem, hogy majd jó lesz mindkettőtök eredménye! Csütörtökig nem kell sokat várni rá. 
Na az jó, ha sikerült beszerezni a vásárolandókat. Mi is szeretjük, ha van a hűtőben, és nem kell mindig rohanni a húsboltba...
Akkor péntekig jó készülődést! Nálatok is együtt lesz a család, aztán majd ünnepelhettek!
Nálunk már a reggeli után előbújt a nap, ki is mentünk dolgozni... Méghozzá elég fárasztó munkánk van. Tegnap nem is írtam, hogy a kerítés mellett lévő olajfánkat a pénteki és szombati hatalmas szél kimozdította a földből.. Mentem el mellette, amikor megbotlottam... hát mit látok?! ... a gyökerei már kint voltak a földből...
Mivel kiszáradt már ez a fa, tervbe is volt véve, hogy ki lesz vágva... De most nem is várhattunk vele, mert olyan magasak voltak a legfelső ágai, hogy a 2 villanyvezeték tartotta... A férjem hívta is a hibaelhárítókat, megszervezték, és ki is jöttek a villanyszerelők, levágtak 2- kb 2-3 méteres ágat, amit csak emelődaruval értek el.. Aztán szóltak mobilon a favágóknak, mert még közel volt a fa a 2 telefonvezetékhez is... Szerencsére egy órán belül jöttek, és levágták a vezeték alatt.. Na mi ma ezt folytattuk a férjemmel... bokor is volt útba, és más is.. rengeteg még mindig a munka vele. Én 7 teli ládával daráltam le délelőtt a faágakból a darabológéppel. A férjem pedig elektromos fűrésszel vágta darabokra a vastag ágakat és a törzset is... Majd ebéd után folytatjuk a munkát, csak eső ne legyen... de már a szél itt is erősödik.
(Súgok Neked: Ancsáékhoz pénteken fognak megérkezni a vendégei...)
Akkor további jó munkát Nektek is!