Sziasztok!

Margitka!
Nagyon guszta lett megint az aranygaluska! Olvasom,hogy szerencsésen hazaért a fiad és jó sok finomságot pakoltál Nekik.
Guszta a fánkos is, ma én is azt sütöttem már itt is régen volt.
Nem voltam jól tegnap nagyon fáradtnak éreztem magamat. Ma is kicsit délelőtt, de valahogy napközben már javultam egy kicsit a kávé javított a helyzeten.
A fiamék délután telefonáltak, hogy van e programunk, mert elindulnak ketten hozzánk. Most a menyem nem tud jönni, mert előadása van, de a gyerek már vágyik, na meg a fiam is. Ha most nem jönnek, akkor csak a jövő hónap közepén jönnek, az meg messze van. Gyorsan elmentünk vásárolni, legyen itthon minden amit szeretnek. Holnapra terveztük a vásárlást ,de így jobb hogy elmentünk, tudunk beszélgetni, mert este már mennek haza, sok a tanulni való a gyereknek.
Vettünk húst, hurkát is így holnap főzöm a húslevest vigyenek majd belőle.
Már nagyon kíváncsiak a fürdőre, a menyem mondta is majd a fiam videóban megmutatja, hogy lássa milyen lett.
Most már várjuk Őket úgy kb. 7 óra körül itt lesznek.
Lia!
Pontosan én is máglyarakást terveztem, mert van tojásfehérjém is. Ma meg én is káposztát vettem elő meg fánkot sütöttem.
Itt továbbra is hideg van egész nap a jó az, hogy sütött a nap. Remélem jobban van már a férjed!
Ancsa!
Látom finom gombóc készült ma, nagyon guszta lett! A Laci anyukájának is jobbulást kívánok, remélem már Ő is jobban van!
Köszi a tippet a csempére, majd megnézzük remélem van itt is a boltba.
Hoztam egy kis kóstolót a fánkból!