Sziasztok!

Margitka!
Köszi a reggeli kávét én is hoztam egyet ebéd utánra! Itt nagyon szépen süt a nap megint, de kicsit hideg van kint lenni.
Nagyon guszta lett megint a rétesed, nem is tudom melyikből vegyek! ..talán mindegyikből jöhetne egy-egy szelet!
Használd sokáig a goffrisütőt, jól néz ki. Én is régen csináltam már, esedékes lenne! Jó hogy Lia felhívta a figyelmünket, pedig én a melegszendvics sütőt mikor előveszem, abban együtt van a goffrisütő is. Akkor eszembe jut, aztán feledésbe megy.
Az unokáknak sütöttem mikor itt voltak.
Finomat főztél itt zöldborsóleves volt és rakott krumpli. Úgy főztem, hogy holnapra csak másodikat kell majd.
Ma mosott a gépem megyek is majd behozom dzsekiket mostam, biztosan meg lesznek száradva mert fúj a szél.
Lia!
Beszéltem a fiamékkal, Laci mondja beteg lett Ági menyem. Nagyon durván el van dugulva az orra, nem tudja fújni, alig kap levegőt. Otthonról dolgozik, amit kapott rá nem használ, így elkezdte a párolgást olajat csepegtetett a vízbe, és megindult végre. De még mindig nem tökéletes.
Remélem azért a férjed javulgat egy kicsit!
Ancsa!
Te mivel takarítottad le a csempét, meg még mindig foltos. Már egy kicsit pihenek és utána még egyszer lemosom. Van itthon finom vim, majd azzal áttörlöm és vizes ruhával lemosom. Óvatosan törlöm a vimmel, de amit áttöröltem így lejön legalább.