Margitka!
Úgy az igaz,rácson,parázs,vagy faszén fölött,mikor vásárokon sütik,mindig meg is legyezgetik a parazsat és a füsttől van olyan nagyon finom ize,de mi persze szoktuk télen itthon is sütni,lerakom tepsibe sütőpapirra és be a sütőbe.Nálunk lehet készen kapni,elég gyakran szoktunk venni,épp tegnap mondtam Attinak,hogy ideje lenne már,rég nem volt nálunk.Úgy elkésziteni még sosem próbáltam,az eredeti több napig készül,és húslevessel öntögetik és gyúrják bele,az ha csak a húsokat megfűszerezik és összegyúrják,sosem lesz olyan,mit az igazi,ja és a szódabikarbóna,az feltétlenül kell bele,attól puffosodik sülés közben,br újabban EU szabvány,hogy nem tehetnek bele...
Klári!
Ha hibás lennék ,belenyugodnék,megérdemlem,de két embert próbáltam békiteni,és igy az egyik nekem esett,hogy a másik pártját fogom...és már nem is arra haragszik,hanem rám,és mára már nem is ismer,az este kitörölt...szóval igen,nehezen nyelem le ezt a békát!Sokszor már bánom,hogy egyáltalán beléptem a Facere...de annyian győzködtek annak idején,meg hogy aki nincs a Facen,az egy gyík...hogy végül beléptem...és nem tetszett,ki is léptem,vagy legalábbis azt hittem,hogy kiléptem,aztán jó pár év múlva már sok ismerősöm kérte hogy lépjek már be, hogy elérhető legyek,mikor fiókot akartam nyitni,kiderült hogy a régi meg van,csak aktiválnom kell...most tudtam meg hogy ha teljesen ki akarod törölni magad a Facebookról,kérvényezi kell és 90 napba is beletelik,mig teljesen kitörölnek,mindenhonnan...Nem csodálom,hogy sokan ódzkodnak oda belépni...ki itt belépsz,mondhatnám...de talán igy is van!Benn vagy a rendszerben és annyi neked...Na jól eltértem a tárgytól...de jobb is!
Pogácsa megy,jó sok lett!