Válasz: Társalgás
Én elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 1,731 1,732 1,733 1,734 1,735 … 2,589 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Én elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Sziasztok! Mindenkinek szép mapot kívánok mára is! 
Este természetesen öntöztem a hordókból, és a kútból is szivárgott víz egy kevéske...
Éjszaka szerencsére én megint jól aludtam, és csak negyed 6 körül ébredtem fel ma reggel. Akkor már a férjem volt kint a fürdőszobában, talán az Ő mozgását észleltem. De kipihentem magamat végre!
Most 15 fok van, nagyon kellemes még a levegő, szél se mozdul, eső ma sem lesz sajnos... sőt még jó ideg se. Napközben 33 fok lehet...
Ma sem kell főzni, maradékot eszünk, lehet mással foglalkozni. Majd a Tesco-ba is átlépek... van már lista...
A kávénkat megittuk már ma is a férjemmel együtt.
Hozom természetesen most is későbbre, mint mindig:
Sziasztok!

Margitka!
Köszi a reggeli kávét! Még a délutáni most következik. Jó hogy tudtál aludni, sajnos éjjel 2 óra 40 percig nem jött álom a szememre. Bevettem egy fél gyógyszert, még 4 órakor néztem az órát, utána valamikor elszundítottam.,
Volt levesünk, sütöttem palacsintát azt ebédeltünk. Volt túrós, nutellás, lekváros.
Bizony nehéz megállni, hogy ne mondjuk el előre a meglepetést. Én is nehezen tudom magamba tartani, de azért igyekszek. Biztos vagyok benne, hogy nagyon fog tetszeni s fiadéknak, ez jó agy meglepetés lesz Nekik! ügyesek vagytok!
Egy kicsit pihenünk, aztán megyünk vásárolni az útra. Szeretnék venni fürdőruhát, meg kis apróságokat. Ma már kipakolok hogy lássam, mi hiányzik még. Nagyon rohan az idő és minden napra van program, amit el kell intézni.
Itt is a szomszédoknál van kút, de abban is kevés már a víz, éppen tegnap mondták.
Szia Ilona!
Köszi a gyümölcskosaras képet! Itt aztán lehet válogatni! Már nálunk is ilyen pirosak a pirosribizlifürtök a bokron! ![]()
Sajnálom, hogy most Neked volt ilyen rossz az éjszakád! Ez az időjárá biztos, hogy nagyon beleszól az alvásunkba sajnos...
Finomak lehettek a palacsinták. Én is szeretem mindegyiket! Mi már ebéd után megittuk a férjemmel a délutáni kávét.
Már nagyon várjuk a találkozást, de az idén sok programot iktattak be a gyerekek, ezért kevesebbet tudtunk együtt lenni. De ha igaz, akkor a héten Gábor majd jön haza, és marad is. Bogi pedig anyukájához megy, és onnan dolgozik majd. Még egyeztetünk, nem tudom, hogy mikor jön össze...
Azért vigyázzatok ebben a hőségben, bár klíma van a kocsiban, de ugye sok a felelőtlen sofőr... Az üzletekben meg szintén van klíma, de az ember is sok lehet... Remélem, hogy sikerül venni mindent, amit beterveztetek!
Azért a kút jó, de ez a nagy szárazság onnét is kiapasztja a vizet... egyre mélyebben lesz a talajvíz... Azért a hordókat telítjük naponta, hogy onnan is lehessen öntözni.
Sziasztok.
Kellemes délutánt kívánok.
Ma én napot tartottam, fodrásznál voltam, a férjem addig a garázs rendezte, de ebéd után már nem mentünk ki. Holnap folytatjuk.
Margitka.
Örülök hogy szerencsésem megérkeztek a fiadék, azóta talán sikerült pihenniük is. Helyesek nagyon, köszi a fényképet.
Ilona.
Látom Ti is készülődtök az útra, sikeres volt a vásárlás?
Szép élményben lesz részetek.
Szia Lia!
Ebben a hőségben nem jó a hosszú haj... Szerencsére utoljára, jó rövid frizurát nyírt nekem a fodrásznőm, így még egy hetet várhatok a hajnyírással. Neked kellett most vágatni?
Most Te csini lehetsz!
Nagyon helyes, ha délutánonként már pihentek! Mi is így tesszük. Épp most lett vége egy résznek a sorozatunkból. Előtte ettünk egy keveset. Aztán majd lassan lehet a vacsorához is készülődni... 6 óra után már nem szeretünk enni...
Igen, mi is örültünk, hogy szépen hazaértek Gáborék, még, ha jó fáradtan is, de éjjel Ők is tudtak jó nagyot pihenni. ![]()
Gondolom, hogy Ti meg már nagy várakozásban vagytok. Ugye szombaton jönnek Leviék hozzátok?
Margitka.
Most festeni kellett a hajam, 2 havonta szoktuk.
Szombat éjjel, vasárnap hajnalban érnek ide a gyerekek, a fiam hozza őket, vasárnap megy is vissza, majd augusztusan maradnak egy kicsivel többet, felváltva. Sajnos nem tudnak egyszerre itt lenni, a kutya miatt.
Lia!
Akkor nem lehet panasz a frizudra! ...
Tehát jól emlékeztem a hétvégére... A fiadnak elég fárasztó lehet az utazán, ha vasárnap már vissza is megy... De az idő nem áll meg, egykettőre itt lesz augusztus is! ![]()
A kutya tartása gondokkal is jár... Nekünk még anyósom élt, amikor elmentünk itthonról, és Ő mindig átsétált, és megetette, itatta a kutyákat... De nekünk már legalább 15 éve nincsen egy kutyánk se...
Közben tettem fel rizsát, tejberizs lesz a vacsi, ez finom, könnyű étel. ![]()
Van mazsola, áfonya, de hozok be egy kevés piros ribizlit is, az jó lesz vele.
Most már elköszönni jöttem vissza a géphez... További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Sziasztok! Mindenkinek szép mapot kívánok mára is! 
Este természetesen nem maradt el az öntözés tegnap sem. Bár egyre kevesebb a víz...
Éjszaka most nem aludtam folyamatosan, volt pár megébredés, de nem tartott sokáig egyik sem szerencsére. Reggel most is fél 6 után keltünk. Ilyenkor még jó friss a levegő. Jelenleg 15 fok van, ez nagyon kellemes. Aztán majd napközben 36 fok lehet... vagy még több is? ... Na majd úgyis kiderül ez. Most szélcsend van, eső sajnos ma sem lesz.
Ma már kell főzni, krumplileves lesz. Másodiknak pedig főzök ki spagetti tésztát, és valamilyen paradicsomos szósz készül mellé.
A kávénkat megittuk már ma is a férjemmel együtt.
Hozom természetesen most is későbbre, mint mindig:
Lapok Previous 1 … 1,731 1,732 1,733 1,734 1,735 … 2,589 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás