20,774 2022-07-17 07:28:45
Válasz: Társalgás
Sziasztok! Mindenkinek legyen nagyon szép a mai napja is! 
Este most is csak egy picit bírtuk nézni a tévét a fürdés után, aztán elaludtunk. De sajnos én éjszaka nagyon sokszor megébredtem... Majd délután pihenünk csak...
Most 16 fok van. Aztán napközben 30 fok lehet.... Szélcsend van, eső ma sem lesz sajnos.
Ma kell főzni, húsleves és rakott rizs lesz, de ma nem egy napra főzünk... Sütni nem fogok. Fagyi többféle van a fagyasztóban, poharas, pálcikás dobozos...
A kávénkat megittuk már ma is a férjemmel együtt.
Hozom természetesen most is későbbre, mint mindig:
20,775 2022-07-17 18:20:08 Utoljára Lia szerkesztette (2022-07-17 18:20:37)
20,776 2022-07-17 19:05:22
Szia Lia!
Akkor kellemesen telt el a vendégségben az időtök! 
Ma még itt is elviselhető volt a napunk, ami az időjárást illeti. Egy kicsivel több időt is töltöttünk kint a pihenőágyakon ebéd után, ami ma újra a teraszon volt... ![]()
Én is kint voltam már öntözni, de nagyon kevés a víz a kútban... Mindig várni kell, hogy töltődjön fel egy picit a talajvízből... 
Gábor fiamék ma 6 órakor indultak az ottani idő szerint haza... ha igaz. Utoljára 2 óra előtt írt... Majd biztos jelentkezik, ha lesz netjük.
Nagyon guszta sütit készítettél a vendégségbe! 
El is hiszem, hogy meg voltak vele elégedve, igazán mutatós lett! Ünnepeltetek valamit, vagy csak egy kis közös együttlét volt a mai ebéd célja? 
20,777 2022-07-17 19:27:43
Ma megpróbálok korábban lefürödni, talán éjjel jobban sikerül majd aludni. De a mobilom ott lesz az éjjeliszekrényemen mellettem, ha jönne valami hír a fiamékról...
El is köszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
20,778 2022-07-17 19:52:01
Margitka.
Nem volt különösebb alkalom, többen voltunk, régen jöttünk így össze, ki tudja mikor tudunk újra együtt lenni.
Próbálj meg pihenni, a fiadéknak is szerencsés hazatérést kívánok, gyorsan elrepült a nyaralásuk.
Jó pihenést kívánok.
20,779 2022-07-18 06:31:58
Sziasztok! Vidám hétkezdést! Mindenkinek szép mapot kívánok mára is! 
Lia!
Látom, hogy este még benéztél! Jól tettétek, hogy összejöttetek... Bizony nem lehet azt még tudni, hogyan alakul majd a vírushelyzet is, akkor megint jobban kell tartani majd a távolságot egymástól. Mi is találkoztunk ismerőssel a Tescoban szombaton, aki már újra felveszi a maszkot, ha belép az üzletbe... jobb is az óvatosság. 
Este úgy alakult, ahogy terveztem... a fürdés után talán egy fél órát néztem még a tévét, aztán le is kapcsolta a férjem. Majd éjszaka jól aludtam végre hajnali 4 óráig. Akkor is arra ébredtem csak meg, hogy a férjem kiment a fürdőszobába, de szerencsére én még 5 óráig visszaaludtam... utána már csak sunytam.
Gáborék nem jelentkeztek eddig, remélem, hogy tudtak éjjel aludni a buszban utazás közben... Jól elfáradhattak, hiszen még tegnap is voltak egy hajókiránduláson, és a nagy bazárban.. de nagoyn meleg volt, ahogy írta tegnap... Nem tudom, hol lehetnek most, de amint lesz internet, csak jelentkeznek.. . nagyon várom már...
Most ismét lehűlt a levegő reggelre, csak 11 fok van. Napközben 31 fok lehet.... Szélcsend van, eső ma sem lesz sajnos.
Ma nem kell főzni, de ez jó, mert sok a teendő.
A kávénkat megittuk már ma is a férjemmel együtt.
Hozom természetesen most is későbbre, mint mindig:
20,780 2022-07-18 10:04:14
Kukucs...
Most értünk haza 10 óra előtt, csak még el kell pakolni, amiket vettünk. Az OBI-ban voltunk Törökbálinton. Mivel ma főzni nem kell, így nem hiányzik az idő. Elég jó volt a közlekedés is a sztrádán. A férjem írt fel magának pár dolgot, amit ott lehet beszerezni a munkákhoz...
Most eszünk valamit, aztán majd beindulunk...
20,781 2022-07-18 14:09:57 Utoljára Lia szerkesztette (2022-07-18 14:10:13)
Sziasztok.
Kellemes délutánt kívánok.
Margitka.
Nekünk is most lett vége a munkának, délelőtt a kertben voktunk. Sövényt és a füvet vágtuk le, holnap viszik el a zöldhulladékot. Még ezután ebédelünk aztán egy kis pihenő.
Jó hogy tudtál pihenni, a vásárláson is sikeresen túl vagytok.
Jelentkeztek a fiadék?
20,782 2022-07-18 16:02:26
Szia Lia!
Akkor Ti is szorgoskodtatok!
Mi pedig most hagytuk abba a munkát... elég is volt... Mindjárt eszünk majd valamit, mert éhesebbek lettünk, mint ebéd előtt... Aztán már csak pihenés jön, és este majd az öntözés... meg időnként a kútból engedünk vizet a hordókba... bár mindidg csak kevés sikerül.... egyre kevesebb a víz már a kútban is.
Gáborék párszor jelentkeztek, fél 11-kor jöttek át a magyar határon, Röszkénél... Útközben sajnos nem sokat tudtak aludni, jó fáradtan értek haza, pontosan 3/4 2-kor... Mondtam is Nekik, hogy pakolás után aludjanak, ha tudnak! ![]()
A búcsúestről Isztambulból is küldtek egy képet:

20,783 2022-07-18 17:43:58 Utoljára sz.icus szerkesztette (2022-07-18 17:44:18)
Sziasztok!

Margitka!
Megjöttem én is! Laci fiamék szombaton jöttek pontosan éjfélre érkeztek meg. Vassárnap 5 óra után mentek haza, vitték a két gyereket is. Ők táborba mennek most csak Levente unokánk maradt.Majd jönnek vissza megint de még egyeztetünk, mert mennek a kerékpártúrára.
Tegnap este még az összes ágyneműt kimostam, porszívóztam, ma meg mi is elmentünk a hivatalos dolgainkat intézni. Van megint bőven, ma jött meg a repülőjegyünk is. Kezdjük összeállítani a holmikat, le ne maradjon valami.
Holnap még megyünk vásárolni amik még szükségesek.
Ma Ti is ügyesek voltatok a vásárlással, így jó menni ha nem kell sietni mert főzni kell!
Mi pénteken voltunk a három gyerekkel a METRÓ-ba, mert már jól kifogytunk mindenből, siettünk is haza mert húsokat, felvágottat vettünk.
Nagyon helyesek a fiatalok és nagyon szép a hely, köszi a képet! Örülök, hogy szerencsésen megérkeztek.
Ügyesek vagytok a szobával, találtok Ti is mindig munkát! Biztosan nagy meglepetés lesz a számukra az átrendezett szoba, lesz majd öröm ha meglátják!
Lia!
Guszta süteményt sütöttél, látni rajta hogy nagyon fincsi volt! Kell néha egy kis beszélgetés a barátainkkal is! Jól tettétek, hogy összejöttetek egy kicsit.
Itt is nem győzzük a locsolást a fű már kiszáradt, de nincs kút a csapi vízzel meg nem győznénk.
20,784 2022-07-18 18:19:40
Szia Ilona!
Ma is gyönyörű csokorral jöttél!
Nálatok is mindig van intézni való. Akkor most már eléggé nagy izgalomban vagytok, ha készülődtök az utazásra. Már nagyon közel az indulás ideje. Jól teszitek, ha mindenre felkészültök, és pakolgattok is.
Bizony nehéz is nem beszélni róla, amikor kérdezik, hogy mit csinálunk... nehéz terelni, de a férjem mondta, hogy ez most tényleg legyen nagy meglepetés Nekik. Így most mindig másról beszélek, ha érdeklődnek a gyerekek, hogy mi újság nálunk... ![]()
Mi sem győzzük a locsolást, a fű itt is kiszáradt... nem kell vágni legalább...
... De sajnos még azt sem győzzük locoslni, aminek fontos lenne a víz, csak felváltva az uborkát, paprikát.. stb. de nagyon kevés víz jut már mindenre... ![]()