Szia Ilona!
Itt a gyerekkori kedvenc virágom újra, a búzavirág! De szerettünk a réten koszorút fonni belőle, aztán a hajunkra tettük! 
Nálunk is most volt az ebéd utáni pihenő. Megnéztünk egy filmet eddig. Egy kutyás sorozatot is hozott még a fiam és Bogi, amikor itt voltak, és folyamatosan nézzük.
Itt is nagy a hőség, most 37 fok van már árnyékban... Kiléptem a teraszra, és csak elsétáltam a bejárati ajtóig, megnéztem a postaládát, de siettem is vissza a házba. Most mostam meg a hajamat, mivel jó rövid már meg is száradt. 
A paradicsom is nagyon finom levesnek, én is kedvelem. 
Na igen, a fiam gyorsan lépegetett az állomástól hazafelé, aztán egyből vetkőzött, ahogy hazaért este... Ma itthon dolgozik, de holnap és holnapután már mennie kell Pestre... Ennek most nem örül a nagy meleg miatt...
Örülök, hogy az unokád már jól is van, gondolom, hogy sokat rágódtál miatta, ezért is ment nehezebben az alvás éjjel. Azt jól tettétek, hogy nem zaklattátok fel a fiadékat az unokád miatt, szerencsére nincs is olyan nagy baj, igaz! 
Nekünk holnap lesznek vendégeink. A sógórnőm az idén nyáron is elhozza a kis unokáját Pestről. Majd a férjem kiugrik kocsival értük az állomásra, hogy a melegben ne kelljen sokáig sétálniuk.