Válasz: Társalgás
Sziasztok.
Nagyon szép napot kívánok én is.
Margitka!.
Köszi a kávét, a dolgozóban vagyok csak bekukkantottam. Már megittuk a másodikat, remélem lesz hatása.
![]() |
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 1,713 1,714 1,715 1,716 1,717 … 2,457 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Sziasztok.
Nagyon szép napot kívánok én is.
Margitka!.
Köszi a kávét, a dolgozóban vagyok csak bekukkantottam. Már megittuk a másodikat, remélem lesz hatása.
Szia Lia!
Már reggel ma jó korán megöntöztem kint a virágokat... Kiteregettem az első adag ruhákat is még a reggeli előtt.. Most mosta a gép a 2. adagot, már ez is ki lett teregetve...
Kitéptem a maradék borsót is még a reggeli előtt még azt is, aztán utána leszedegettük a hüvelyket,és a teraszon kifejtettük... Most csak 1,20 kg lett! VÉGE a borsószüretnek, mindösszesen, 9 kg lett! Elég lesz....
Megkerestem a tavalyi naptárban, akkor 14 kg volt, de bőven van még maradék... Most már sokkal kevesebb borsót eszünk....
Lassan lehet ebédelni, megyek is tálalni... Mindenkinek jó étvágyat kívánok! ...
Neked pedig segítsen a munkában a kávé!
Margitka.
Szerencsére nem voltak sokan, nem régen értem haza, ebédeltem.
Ügyesek voltatok, szépen lett borsótok az idén is.
Szia Lia újra!
Akkor a mai 13-a viszonylag szerencsés nap volt számotokra is! Egészségetekre az ebédet!
A kimosott ruhák mind megszáradtak ma hamar, hiszen nagyon meleg volt... Mi délután már főleg pihentünk, bár néha jöttek felhők is az égre, akkor én egy kicsit kapálgattam, mert nagyon kezd ismét gazosodni minden...
Ma a fiam korábban hazaért mert csapatépítőn voltak, és kocsival jöttek vissza. Sokat mesélt eddig.
Volt még egy közös vizit a kertekben és a házban... Most már az esti öntözésen is túl vagyok. Elkezdődhetett a fürdés... Mivel a fiam kel fel a legkorábban, Ő az első... Már hallom, hogy a fürdőszobában van...
Mi pedig már csak a tévét nézzük. El is köszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést!
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek!
Sziasztok!
Most értünk haza reggeltől! Reggeli után mentünk beszerzői útra, több boltban voltunk. Egy óra után értünk haza, gyors ebédelés és vidékre mentünk megint. Megbeszéltük hogy a sírt majd lefedjük ezzel kapcsolatban volt a találkozó, de kellett várni több mint egy órát. Már nagyon éhesek voltunk, a férjem készített vacsorát most fejeztük be.
Elég is volt ez is mára!
Margitka!
Hű de sok borsó lett, szép termés, ezt ha a boltba kell megvenni elég sokba lenne!
Lia!
Nagyon sok boldog születésnapot kívánok az unokádnak!
Mindenkinek nagyon szép estét kívánok!
Sziasztok! Mindenkinek nagyon szép napot kívánok mára!
Ilona!
Gyönyörű képpel jöttél este! ... Jó kis bevásárláson lehettek túl. Aztán még utazás újra, intézkedés... hát jól elfáradhattatok valóban! Nagyon ügyes volt a férjed, hogy Ő készítette a vacsorát!
Este mi már hozzászoktunk a 8 óra körüli fürdésekhez... tegnap is így tettük. Éjszaka azért most volt egy megébredés, de aludtam utána hajnali 5-ig... Viszont fél 6 urtán már keltünk is...
Nálunk 14 fok van, ezt kicsit hűvösnek éreztem, amikor kiléptem a teraszra... majd 23 fok lehet ma, legalábbis ezt mutatja az előrejelzés... Egy kicsit a szél is mozog, de eső nincs jelezve mára.
Ma sem kell főzni levest, de másodikat már igen... Tökfőzelék lesz és hozzá grillezett csirkemell, és sajtszelet.
A kávénkat megittuk már ma is a férjemmel együtt.
Hozom természetesen most is későbbre, mint mindig:
Sziasztok!
Margitka!
Köszi a fincsi reggeli kávét! Itt is most egy kis pihenés van, a férjem kicsit szundít így gyorsan bekukkantottam. Most hagytam abba a benti pakolást, majd megyek ki porszívózom a kocsit. Tegnap jól elfáradtunk, de éjjel 1 óráig nem tudtam elaludni!
Tegnap kaptunk huzatot végre az ülésekre, ezt szeretném felhúzni délután. Már nagyon rossz volt a régi, mindig nézegettük, de nem volt se színben, sem anyagban megfelelő. Most találtunk, de ami egy kicsivel jobb borzasztó drága lett. 20 ezer Ft, de már nem lehetett tovább hagyni!
Ma elmentünk reggel a gyógyszereket kiváltani, majd a boltba. Még két nappal 700 Ft körül volt a fél kilós túró, ma 900 Ft-ot fizettünk érte. Hát nem tudom meddig lehet ezt már bírni!
Holnap reggel indulunk az unokáért Pestre, mert dolgoznak és hozzuk el. 1 órakor jön ki suliból és utána már jövünk is vele haza.
Laciékat még nem tudom, ott még e héten maradnak a másik mamánál két napra a gyerekek utána jönnek ide.
Szia Ilona!
Köszi a csodás hátterű virágos képet!
Mi is pihentünk délután. Most jöttünk be. Mindig van valami munka, én is rámolni akarok, de jó volt szünetet tartani...
Akkor elég rossz éjszakád lehetett... Nem ártana, ha Te is bevezetnéd a délutáni kis pihenőt!
Na az árakról csak emelkedést lehet hallani mindenben sajnos... Én sem tudom elképzelni, hogy még meddig fokozódik ez a helyzet... mindent ráfognak a háborúra!?
Nekem most éppen van itthon egy 50 dkg-os túró, ma voltunk is a boltban, de nem figyeltem az árát... viszont másén én is csak felháborodok, napról napra drágítanak sorra mindent!
Holnapra jó utat kívánok! Remélem, hogy nem lesz túl nagy a forgalom, mert mostanában mi is azt tapasztaljuk, hogy egyre több jármű közlekedik az utakon...
Na akkor hamarosan megint ott lesznek a többi unokák is! Nem fogtok unatkozni mellettük!
Az uzsonnán, és már a vacsorán is túl vagyunk.... sőt az öntözéssel is végeztem. Mára én el is köszönök. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést!
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek!
Sziasztok! Mindenkinek nagyon szép napot kívánok mára is!
Este elég későn kezdődött az Anglia - Magyarország focimeccs... amit most végig is néztünk... Nem hittem volna, hogy mi győzünk, ráadásul 4 góllal, és az angolok 1-et sem tudtak lőni! ...
Éjszaka a szokásos volt már megint, de nem érzem fáradtnak magamat.. napközben természetesen már mindig iktatunk be pihenést...
Nálunk 12 fokot láttam a hőmérőn 6 órakor, egyelőre még ugyanennyi is van. Ma is hűvösnek éreztem, amikor kiléptem a teraszra... De majd 27 fok lehet ma napközben... Szél nincsen, és eső sincs jelezve mára.
Ma nem kell főzni, maradékokat eszünk. Sok a ternnivaló.
A kávénkat megittuk már ma is a férjemmel együtt.
Hozom természetesen most is későbbre, mint mindig:
Sziasztok.
Végre ide értem én is. Tegnap kardiológián voltunk a férjemmel még vissza kell menni terheléses UH-ra.
Minden napra jut valami intézni való munka után.
Margitka.
Szépen lett borsótok az idén is, a cékla is finom lesz majd. Vettem ma paradicsom palántát, amit elvert a jég az helyett, a gyerekek szeretik nagyon.
Ilona.
Köszönöm Zsombor nevében a jó kívánságot, átadtam.
Ma volt az utolsó tanítási nap, holnaptól csak úszn jár.
Nektek is mindig van sok intézni valótok, egy kis pihenés nem ártana.
Az árakról jobb nem is beszélni borzasztó.
Lapok Previous 1 … 1,713 1,714 1,715 1,716 1,717 … 2,457 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás