Válasz: Társalgás
Sziasztok! Mindenkinek kellemes, nyugodt napot kívánok mára!
Lia!
Látom, hogy este még ide is beírtál. Én Gáborral írogattam még a Skypen, ma Ausztriába mennek 1 hegymászásós kirándulásra, este már jó későn, de jönnek haza... Most írta épp, hogy már Győrben vannak a bússzal, épp egy kis pihernő van...
Nagyon sajnálom, hogy hozzátok is odaért az a pusztító vihar... Bizony az ember lelkesen dolgozik a kertben, és nem tudni, hogy mi lesz a végeredmény... főleg, ha még ilyenek is közbejönnek...
Éjjel most végre megint sikerült aludni, csak 5 óra után ébredtünk ma fel mindketten. Aztán még utána is sunytunk, de jól is esett.
Szerencsére itt nem volt eső az éjszaka folyamán már, elkerültek a viharok egyelőre bennünket... de néztem az előrejelzéseket, délutántól ideérhet valami...
Most itt 18 fok van, majd 27 fok is lehet ma napközben... persze ezt mindig utólag tudjuk meg, hogyan alakult a napunk... Ha nem esik délelőtt, akkor folytatjuk a borsó kitépését...
Ma már kell főzni levest, bableves lesz, a másodikból pedig maradt, és kréker, meg meggyes lepény is van..
A kávénkat megittuk már ma is a férjemmel együtt.
Hozom természetesen most is későbbre, mint mindig: