Szééép jó reggelt,frisset,üdét,nálunk pl.- 14 fokosat!
Jót aludtam,bár éjjel egyszer felébredtünk mind a ketten Attival és néztük...mind a két macska az ágyban volt a fejemnél és szinkronban mosdatták egymást!Annyira cukik voltak.Na én a kávézáson túl vagyok,ma még a rántást kell megcsinálnom a bablevesere,meg persze kicsontozom a csülköt,és a húst úgy rakom vissza bele.Rakott tűrós palacsinta,meg suhajda lesz és pizza,holnap pedig mazsolás brióst tervezek sütni,a hétfői uzsonna mellé.
Margitka!
akkor jó sokáig húzódott a fa lebontása,de hát végül is nem kerget a tatár a lapon meg lett,szépen nyugodtan.
Lia!
Nálunk meg a teleshopposok szoktak állandóan telefonálgatni,főleg anyuéknak,mert nekik még van hálózati telefonjuk,mindig le szokták ők is rázni udvariasan,hogy most épp vendégük van!
Bár vannak jó dolgok is náluk,pl a szüleim rendeltek egy Delimano melegitős vizcsapot a konyhai mosogatón használják,szuperjó,folyik a meleg viz nem kell melegiteni,nekik ugye a házban nincs meleg vizük!Most apu rendelt egy melegfújót,olyan,mint egy légkondi csak kicsi és csatlakozóba kell dugni,bárhol használható,állitólag nagyon gazdaságos és 24 nm-es szobát bemelegit,na kiváncsi leszek.Ha beválik én is rendelek,a hideg napokra,mikor állandóan elzárják a fűtést nálunk!
Akkor beteszek pár elmaradt képet a konyhámba,fotóztam csak nem raktam a gépre,de most pótolom!