Sziasztok!

Tegnap sikeresen elintéztük a villany átírását. Igaz kellett várnunk kb. 2 órát, de nem kell mennünk holnap.
Túl vagyunk már a nehezén még a vizet kell rendezni, majd kérünk időpontot hozzá. Hihetetlen, hogy megsürgetve is egy év kellett ahhoz, hogy mindent le tudjunk rendezni. Sok méreggel, idegeskedéssel, még az alvás is könnyebben megy. Remélem már kipihenjük magunkat ennyi éjszakázás után!
Margitka!
Köszi a reggeli kávét. Ma csak tökfőzeléket főzök a pörkölt mellé,mert van leves és még töltött paprika is. Így tudunk dolgozni, lehet válogatni majd fontossági sorrendben.
Nagyon jó volt a gyerekekkel, a vírus miatt több mint két éve nem voltunk náluk, mert Ők jöttek. Már pontosan ideje volt, hogy menjünk. Jó volt körülnézni miket csináltak azóta, mert eddig csak fényképeken láttuk.
A ballagásra nem tudtunk bemenni,mert nem engedték meg csak a szülőknek. Így videót és képeket készített a fiam úgy néztük meg, milyen volt. Utána étteremben voltunk, ott nagyon finomakat ettünk. A tortának Ibolya nagyon örült, nem is tudták, hogy viszünk, így meglepetés volt. Életemben ilyen nagy rántott húst nem láttam, a fiam és papa ezt ettek. Csináltam képet hozom megmutatni.
Nagyon nagy feladat előtt állnak, a tetőtér beépítésével. Nevetséges, hogy mennyiért csinálják meg. A vállalkozónak borzasztóan erősen fog a ceruza! Persze, hogy a haszon neki is, meg akinek továbbadja annak is le kell nyúlnia bőségesen!! Ezt kell megfizetni!!! Éppen azon gondolkodnak, hogy költözzenek-e, mert az nincs annyiban, akkor mindent ami létezik felvehetnek, vagy kezdjék el. Szomorú, hogy kialakították már maguknak ízlésük szerint, az udvar is gyönyörűen alakul és tovább kell menni! A támogatásról meg csak annyi, átverés sorozata, miről is beszélnek akkor!? Aki benne van ebben akkor szembesül, hogy nem is úgy van ahogyan mondják. Addig örül még nem kezdi el, mennyi támogatást kap, csak mikor szembesül vele, hoppá, akkor jön a leülés!
Lia!
Örültünk, hogy sikerült elintézni időpont nélkül, mert akkor holnap mehettünk volna megint. Külföldiek a vevők, így vállaltuk mi, hogy mindent átíratunk. Nekik is sokkal könnyebb így, mert akkor szabit kellett volna kivenniük. Aztán akkor is mennünk kellett volna, mert nem tudnak itt intézkedni.
Nagyon jól jártatok, hogy kicserélték a gépet! Még pont időben, ez is jókor romlott el! Használjátok nagyon sokáig, remélem ez tovább fog tartani. Nem tudom, hogy ment át a meó-n, ha motor hibás volt!
Hozok egy pár képet!

Nászasszonytól kaptam ezt a sétányrózsát.