Na most jutottam csak újra ide a géphez...
Ami azt illeti eléggé mozgalmas, pörgős és beszélgetős napunk volt... Délután alig, hogy elkezdtük a karácsonyfa leszedését... csörgött a telefon... persze, hogy engem hívtak, de akkor már másodszor... és ráadásul egy tőlem is többet beszélő hölgy hívott... Na mindegy, azért utána elkészültünk, elrakodtam, aztán felporszívóztam... Épp rend lett, ide akartam jönni a géphez, amikor csengettek, és egy nagyon régi ismerős házaspár jött el valahova a szomszédos utcába vendégségbe, és ha már itt jártak, hozzánk is be akartak köszönni.... Csak sajtos tallér van már maradék, azt vettem elő, és üdítőt... kocsival voltak, és egyiküknek sem kellett más ital...még kávét sem fogadtak el... Hát jól elbeszélgettünk, voltak régi közös emlékek... valamikor közösen jártunk nyaralni... Nem régen mentek el...
Gyorsan megvacsoráztunk, de most már csak lazítok! 
Ilona!
Csodás a mai képed is, amit hoztál! 
Én sem szeretem a szelet... sajnálom, hogy így megkínoz Tégedet is! Remélem, hogy most már jól vagy, és nem fáj a fejed! 
Az jó, hogy le tudta szedni a kinti díszeket a férjed, odabent meg bármikor leszedhetitek majd! 
Ancsa!
De szép készletben hoztad a finom teát délután! 
Hihi, Te is babos levest főztél ma! ... Kíváncsi leszek én is, hogy lesz-e hatása a "spricceléseidnek"... én is jót nevettem azon, ahogy írtad: "spricc,spicc,oszt jóvan!"
Akkor holnap sok finomság készül majd megint nálatok! ... Az meg jó, ha van tartalék a fából, inkább több legyen, minthogy spórolni kelljen vele... Itt is egyre hidegebb van már... most meg is néztem, már -10 fok van....
Lia!
A fiam nem írta, hogy volt ott hó, lehet, hogy annyira kevés lehetett csak.... vagy talán nem is hullott feléjük? ... Majd este felhívom, ha otthon lesz, rákérdezek...