Válasz: Társalgás
Sziasztok!
Sikerült átmásolnom a képet a menyem fényképezte és küldte el nekem a Messenger-re.

|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 1,691 1,692 1,693 1,694 1,695 … 2,465 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Sziasztok!
Sikerült átmásolnom a képet a menyem fényképezte és küldte el nekem a Messenger-re.

Sziasztok!
Ma nem volt időm idejönni, mert délután vendégek jöttek hozzánk. Nem régen mentek csak el. Most már a fiam is itthon van. Vele is elbeszélgettünk egy kicsit.
Ilona!
Ma én is többször kijelentettem a férjemnek, hogy a legszebb évszak a tavasz! Annyira jó kint ebédelni már a teraszon. Aztán a hintaágyon ha beszélgetünk valóban jó elüldögélni... De talán még jobban szeretünk a másik oldalán a fának az árnyékában a napozóágyakon pihenni. 
Köszi a fotót! De nagyon helyesek vagytok az unokáddal! Még nagyon sok BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT kívánunk Férjednek!! ![]()
Nagyon aranyos az unokátok! 
Lia!
Jó a szemed, hogy észrevetted a fiam házának a tetejét! Tulajdonképpen napközben nem látjuk a fiamat, hiszen Pesten dolgozik, de reggel induláskor mi is mindig fent vagyunk már, elköszönünk egymástól, és esténként beszélgetünk... Meg ott a hétvége is! Mindig tervezi az elintézni valókat. ![]()
Na most látom, hogy a kertesbe akartam írni, amit meg ideszántam, az elmaradt...
Ilona!
Ha ránézek az orgona képére, már érzem is az illatát... Épp az előbb voltunk kint a fiammal, és Ő is mondta, hogy mennyire finom illata van az orgonának! ![]()
Jó, hogy le lehet fagyasztani a főtt ételeket, ha elsokalljuk... Bizony én is gyakran veszek elő, főleg, ha sok az intézni való. ![]()
Itt is sok volt a felhő, de odébbálltak, este már a fiam locsolt is pár dolgot a kertben..
Ti is nagyon ügyesek vagytok a férjeddel, ma is jó sokat dolgoztatok... Szépen haladtok. Most már aztán csak pihenés legyen!
Én ma kapálgattam délelőtt.. a délután már laza volt a vendégekkel...
Lia!
Akkor csini lett a frizud, én is ma épp 1 hete vágattam. Valahogy én sem tudom kizárni, hogy pár nap után ne kelljen boltba menni... itthon mindig kiderül, hogy valami jó lenne...
Akkor ma pihenj le korábban, ha holnapra több emberre számíthattok! 
Ugye milyen jó a friss levegőn pihenni! Mi is egyre gyakrabban vagyunk már kint!
Látom, hogy nagyon hamar elrepült az este is... Még volt egy kis elrámolni valóm a konyhában is... de most már lassan lehet menni fürödni.
Én most már csak elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
Sziasztok! Már szerda van. Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Este még egy ideig néztük a tévét... de sokáig most sem bírtuk, mert elálmosodtunk hamar... Éjjel viszonylag most jól aludtunk....
Hideg ma sincs, jelenleg 9 fok van, de majd 22-re is emelkedhet ma délutánra... Eső csak egy kevés van jelezve, de egyelőre nyoma sincs, a szél se rebben....
Ma már kell főzni, de csak másodikat. Mégpedig rakott krumpli lesz, ebben már tegnap megegyeztünk.
A kávénkat megittuk már a férjemmel együtt ma reggel is.
Hozom természetesen későbbre is, mint mindig:
Sziasztok.
Délutánra érek ide, munka után ma is volt intézni valóm. A jogosítványom lejár, tegnap foglaltam időpontot, ma 1-re kellett menni, nem is volt már több időpont. Egy kicsit késtem, elhúzódott a rendelés, már szólítottak, de hamar újra hívtak, szinte negyed óra múlva készen is lettem. Elmentünk a peca boltba is, jövő héten jó lenne elmenni horgászni.
Margitka.
Köszi a reggeli kávét, ma is megittunk kettőt.
Finom ebédben egyeztetek meg, mi túrógombócot ettünk.
Itt volt egy nagy eső, ahogy mentünk ügyet intézni, hol jobban, hol kevésbé esett. Felétek volt eső?
Ilona.
Köszi a képet, nagyon aranyosak vagytok együtt.
Jó sokat dolgoztatok tegnap is, igen a gyerekek mellett nehezebb lenne.
Szia Lia!
Éppen most olvasta a férjem a mobilján az értesítést, hogy mehetünk az új személyi igazolványokért... mi a múlt héten csütörtökön voltunk készíttetni... Holnap majd el is megyünk délelőtt érte valamikor.
Akkor végül szerencséd volt a jogosítvány intézése kapcsán! Mikor lesz kész? 
Látom, hogy kezditek lassan a pecázást is... Bizony most már az idő is alkalmas lesz. Jó korán reggel sincsen már annyira hideg, várnak majd a halak Benneteket! ![]()
Na jó, hogy említed a túrógombócot. Van is itthon egy 50 dkg-os zacskóval... Majd szombatra beiktatom! ![]()
Itt csak nagyon sötét felhők voltak délután, de de az eső az elmaradt... Pedig nagyon reménykedtünk már, mert a salátának és a többi veteménynek is nagyon kell a csapadék.. Nem régen jött be a férjem a kertből a locsolásból...
Margitka.
Azt mondták 2 hét, majd küldik postán, nem akartam menni érte.
Uborkátok kikelt, a miénk még nem, vagy még korai lenne?
Lia!
Az nem soká lesz, jó, hogy el tudtad ma intézni. ![]()
Az uborkánk még nem kelt ki itt sem, de még csak 10 napja vetettük el... kell 3 hét annak, hogy megmutassa magát...
Én most már csak elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
Sziasztok! jó reggelt! Ma csütörtök van már. Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Este még egy ideig néztük a tévét... de most is elálmosodtunk hamar... Éjjel szerencsére jól aludtunk, viszont éjfél körül csak megébredtem...
Hideg ma sincs, jelenleg 12 fok van, majd 24.-re is emelkedhet ma délutánra a hőmérséklet... Eső egy kevés jelezve mára is, de itt tegnap sem volt... és szélcsend van most épp.... Ám eléggé be van borulva... Záporok zivatarok előfordulhatnak valahol... reméljük, hogy legalább jégeső itt nem lesz.
Ma nem kell főzni. Van maradék rakott krumpli, palóclevest pedig márt este vettem ki a fagyasztóból... Úgyis sok az elintélzni valónk ma.
A kávénkat megittuk már a férjemmel együtt.
Ma is hozom természetesen későbbre, mint mindig:
Sziasztok.
Nagyon szép napot kívánok én is.
Margitka.
Köszi a kávét, jőhet a második. Itt reggek elég bizonytalan volt az idő, esett is pár csepp eső, a férjem készült permetezni szerencsére mostanra jó idő lett, lassan végez is vele. Én főztem egy kis krumpli levest, második van, átültettem a kicsi paradicsomokat, meg gyomírtóztam a követ ahol nem lehet kapálni.
Lassan ebédelünk és indulhatok dolgozni.
Lapok Previous 1 … 1,691 1,692 1,693 1,694 1,695 … 2,465 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás